Haberler

Trabzonspor Kasımpaşa'yla Yenişemedi

Trabzonspor ile Kasımpaşa, devre arası hazırlıkları kapsamında yaptıkları özel maçta 2-2 berabere kaldı.

Antalya'nın Kundu turizm bölgesinde bulunan WOW Futbol Merkezi'nde oynanan karşılamada Trabzonspor'un gollerini 69 ve 76. dakikalarda Janko attı. Kasımpaşa'nın golleri ise 7. dakikada Malki, 56. dakikada Babel'den geldi.

Bordo-mavili ekipte Kasımpaşa'dan transfer edilen Şahin Aygüneş de forma giydi. Şahin, eski takımına karşı 76. dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Kasımpaşa'da ise yeni transferlerden Alparslan Öztürk ve Tunay Torun da süre aldı.

Mücadeleye Trabzonspor, Zeki Ayvaz, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Olcan Adın, Zokora, Yusuf Erdoğan, Malouda, Emre Güral ve Henrique 11'i ile başladı. Bordo-mavililerde, Janko, Mierzejewski, Colman, Bamba, Şahin Aygüneş, Mustafa Akbaş, Abdulkadir Özdemir ve Zeki Yavru ikinci yarıda şans buldu.?

Lacivert-beyazlı takımda ise teknik direktör Şota Arveladze, Andreas Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Castro, Alparslan Öztürk, Adem Büyük, Scarione, Babel ve Malki 11'i ile başladı. Arveladze, ikinci yarıda ise Erhan Kartal, Kerem Şeras, Tunay Torun, Coulibaly, İlhan Eker, İlker Avcıbay, Metin Sevinç, Muhsin Yıldırım ve Mert Kula'ya şans verdi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Şahin Aygüneş Trabzonspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title