Haberler

Trabzonspor Kafilesi Eskişehir'e Gitti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor'la yapacağı maç için Eskişehir'e gitti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor'la yapacağı maç için Eskişehir'e gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah son çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavililer, daha sonra özel uçakla Eskişehir'e hareket etti.

Sabahki çalışmada ayağında ağrı hissettiği bildirilen Paraguaylı golcü Oscar Cadrozo, kadroya alınmadı. Karadeniz ekibinde Cardozo'nun yanı sıra sakatlıkları bulanan Bosingwa, Yatabare, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, Aytaç Kara ile Onur Recep Kıvrak yarınki maçta forma giyemeyecek.

Trabzonspor'un Eskişehirspor karşısına Hakan Arıkan, Salih Dursun, Aykut Demir, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Medjani, Fatih Atik, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Deniz Yılmaz 11'iyle çıkması bekleniyor.

3'te 3 yapmak istiyor

Ligin son 2 haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, Eskişehirspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0, Bursaspor'u da evinde 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, Eskişehirspor deplasmanında da kazanarak son 3 maçını galibiyetle kapatmak istiyor.

Bosingwa da antrenmanı izledi

Trabzonspor'un bu sabah yaptığı antrenmanın bir bölümünü saha kenarından koltuk değnekleriyle izleyen Bosingwa, Eskişehir maçı öncesi takım arkadaşlarına moral verdi ve başarı diledi.

Bursaspor maçında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal'la bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Sefa Yılmaz Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title