Haberler

Trabzonspor İtalya?ya Gitti

Trabzonspor İtalya'ya gitti

Trabzonspor, yarın Napoli ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için İtalya'ya gitti.

THY'ye ait özel uçakla saat 11.00'de Trabzon'da Napoli'ye hareket eden bordo ' mavililerde önemli eksiklikler dikkat çekti. Geçen hafta Trabzon'da oynanan Napoli maçında sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle sahaya 18 kişilik kadro çıkaramayan ve yedek kulübesinde sadece 4 oyuncu oturtabilen bordo ' mavililer Napoli'ye de 17 oyuncu götürebildi. Sakatlıkları devam eden Yusuf, Waris, Yatabare ve Belkalem'in yanı sıra UEFA listesinde olmadıkları için Uğur Demirok, Aytaç Kara, Mustafa Akbaş, Deniz Yılmaz ve Ferhat Yazgan da İtalya'ya götürülmedi.

125 KİŞİLİK KAFİLE

Trabzonspor, saat 11.00'de THY'ye ait özel uçakla Trabzon'dan Napoli'ye hareket etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bulunduğu uçakta Teknik Direktör Ersun Yanal 17 futbolcuyu kafileye dahil edebildi. Kulüp görevlileri, misafirler ve basın mensupları ile uçakta toplam 125 kişi yer aldı.

MEHMET VE MEDJANİ KADRODA

Sakatlıkları nedeniyle dün akşam yapılan antrenmana çıkmayan Medjani ve Mehmet Ekici takımla birlikte Napoli'ye götürüldü. Trabzonspor'un İtalya kafilesinde şu isimler yer aldı

'Hakan Arıkan, İbrahim Demir, Bosingwa, Zeki Yavru, Aykut Demir, Medjani, Musa Nizam, İshak, Fatih Atik, Soner, Sefa, Salih, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Erkan, Cardozo.'

TRABZONSPOR'UN NAPOLİ MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Hakan Arıkan ' Salih Dursun, Aykut Demir, Bosingwa, İshak Doğan ' Medjani ' Sefa, Özer, Constant, Erkan ' Cardozo

SAKAT Waris, Belkalem, Yatabare, Yusuf

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Napoli İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title