Haberler

Trabzonspor'ın Yeni Transferleri Beğenildi

Trabzonspor'un akhisar Belediyespor'la oynadığı kupa maçında sergilediği oyun ve yeni transferleri, ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe maçı öncesi beğenildi.

Trabzonspor'un akhisar Belediyespor'la oynadığı kupa maçında sergilediği oyun ve yeni transferleri, ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe maçı öncesi beğenildi.

YANAL: "BİZ DE İYİ BİR TAKIMIZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup lideri olan Trabzonspor, gözünü cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına çevirdi. Teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe- Trabzonspor maçlarının her zaman büyük heyecana sahne olduğunu belirtti. Rakipleri karşısında 3 puan almak istediklerini ifade eden Ersun Yanal, ligi lideri olan Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu kaydederken şöyle dedi:

"'Fenerbahçe'yle oynayacağımız maçı kazanmayı ve puan farkını kapatmayı hedefliyoruz. Futbolun sonuçları çok tahmin edilemiyor. Bazen sürprizler yaşanabiliyor. Fenerbahçe şu anda lider. Trabzonspor'da iyi bir takım, gücünü ortaya koyduğu zaman yapabildiklerini hep beraber görüyoruz. Türk futbolu adına o gün sahanın içinde futbolun her türlü güzelliğinin yaşandığı bir atmosfer olmasını diliyorum."

PENALTI KURTARDI

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı kaleci Hakan Arıkan, forma giydiği maçlardaki performansıyla Onur'un yokluğunu aratmayacağını gösterdi. Son olarak Akhisar Belediyespor maçında penaltı kurtaran Hakan Arıkan'ın defans bloğunun da tam anlamıyla oturmasıyla performansını daha üst seviyelere çıkaracağı belirtildi.

ERKAN ZENGİN'DEN 4 MAÇTA 3 ASİST, 1 GOL

Erkan Zengin ise forma giydiği 4 maçta sergilediği oyun ve yaptığı katkıyla hakkındaki hakkındaki tartışmalara nokta koydu. Bordo mavili formaya ilk kez giydiği ligdeki Medicana Sivasspor maçının 64'üncü dakikada oyuna girip yaptığı 2 asistle maçın 3-1 kazanılmasında pay sahibi olan Erkan Zengin, Keçiörengücü ve Suat altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarında da teknik kadro tarafından 90'ar dakika sahada tutularak takıma adaptasyon sürecini hızlandırdı. Erkan, son oynanan Akhisar Belediyespor kupa maçında da bordo mavili forma altında ilk golünü attı, İshak'ın golünde de asist yaptı. Erkan, 68'inci dakikada yerini Ferhat'a bıraktı. Erkan, böylece bordo mavili formayla çıktığı 4 maçta, 3 asist ve 1 gole imza atarak takıma büyük katkı yapacağının da sinyallerini verdi.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLAYACAK

Trabzonspor, dün akşam oynadığı Akhisar Belediyespor kupa maçının ardından gece geç saatlerde Trabzon'a döndü. Teknik direktör Ersun Yanal, takımına 1r gün izin verdi. Bordo mavililer, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Bu arada takımları Afrika Kupası'ndan elenen Medjani, Constant ve Yatabare'nin de yarınki antrenmana katılacakları öğrenildi.

BOSİNGWA BELLİ DEĞİL

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor kupa maçında sakatlanarak oyunu terk eden kaptan Bosingwa'nın arka adalesindeki sorunun dikkatle takip edildiği belirtildi. Yapılacak kontrollerin ardından Portekizli oyuncunun Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağının cuma sabahki antrenman ve son kontrollerin ardından belirleneceği vurgulandı.  Ersun Yanal'da kritik Fenerbahçe sınavında Bosingwa gibi tecrübeli bir oyuncunun biran önce iyileşebilmesi için kulüp doktorlarıyla bir görüşme yaptı.

Bu arada bordo mavili takımda sakatlıkları süren Belkalem ve Waris'in Fenerbahçe maçına yetişmesinin de zor olduğu vurgulandı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Ersun Yanal Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title