Haberler

Trabzonspor Hazırlık Maçını 3-1 Kazandı

Trabzonspor Hollanda kampının son gününde oynadığı hazırlık maçında Belçika 2. lig ekiplerinden White Star Bruxelles’i 3-1 mağlup etti.

Trabzonspor Hollanda kampının son gününde oynadığı hazırlık maçında Belçika 2. lig ekiplerinden White Star Bruxelles'i 3-1 mağlup etti.

Hollanda'nın Arnhem kentinin Renkum kasabasında bordo-mavili takımın konakladığı otelin sahasında oynanan hazırlık maçında, Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Sefa Yılmaz, 35. dakikada Mehmet Ekici, 86. dakikada Yusuf Erdoğan attı. Rakip takımın tek golü ise 68. dakikada Mamadou Fall'dan geldi.

Trabzonspor sahaya; Onur Recep Kıvrak, Zeki, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Constant, Medjani, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Waris 11'i ile çıktı.

Bordo-mavililer ikinci yarıda ise; Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, İshak Doğan, Aytaç Kara, Serdar Gürler, Soner Aydoğdu, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan, Gökhan Karadeniz kadrosuyla sahada yer aldı.

İLK YARIDA ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısında gergin anlar yaşandı. Maçın 7. dakikasında orta alanda yaşanan bir faul pozisyonunda Mustafa Yumlu'nun oyun durduktan sonra sert bir şekilde vurduğu top yerde yatan rakip oyuncu Samuel Fabri'ye çarptı. Fabri'nin acı içinde yerde kıvranmaya başlaması üzerine saha bir anda karıştı. Her iki takımın teknik direktörleri de sahaya girerek itişen oyuncuları sakinleştirmeye uğraştı. Shota Arveladze, olayların büyümemesi için rakip futbolcuların büyük tepki gösterdiği Mustafa'yı hakeminin tavsiyesi üzerine saha dışına aldı ve yerine Aykut'u oyuna dahil etti. Bu arada Fabri'nin yapılan ilk kontrolünde sol el baş parmağının kırıldığı tespit edildi ve hastaneye gönderildi. İlk yarının ortalarında sakatlanan Constant da, riske edilmeyerek oyundan alındı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da, White Star Bruxelles maçını başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih'le birlikte takip etti. Karşılaşmayı ayrıca İbrahiem Hacıosmanoğlu ile Hollanda'ya gelen TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta da izledi.

YATTARA COŞKUSU

Trabzonspor'un efsane oyuncularından İbrahima Yattara da, Hollanda'ya gelerek bordo-mavili takımın hazırlık maçını izledi. Karşılaşma öncesinde sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ile sohbet eden ve şakalaşan İbrahima Yattara, kendisine büyük ilgi gösteren taraftarlarla da fotoğraf çektirdi. Trabzonspor'un yeni transferi Stephane M'bia, karşılaşmayı saha kenarından izlerken, maçın oynandığı sahanın kenarındaki yaklaşın bin 500 gurbetçi taraftar, meşalelerle bordo-mavili takıma destek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Hollanda Belçika Star Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title