Haberler

    Trabzonspor Görüşmelere Başladı

    Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında gösterilen çıkışı hafta sonu Beşiktaş karşısında da sürdürmenin hesapları yapılıyor.

    Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında gösterilen çıkışı hafta sonu Beşiktaş karşısında da sürdürmenin hesapları yapılıyor. Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu ile sözleşme yenileyen bordo mavililer, kaleci Esteban Alvarado ile de yola devam etmek için harekete geçti. Yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

    Bordo mavililerin teknik patronu Ersun Yanal futbolcularına sahadan galibiyetle ayrılmanını önemini anlatıyor.

    Yanal, Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyetten mutlu olmasına rağmen, performanslarından istediği sonucu alamadığını söylediği futolcularını uyardı. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş karşısında çok dikkatli olmaları gerektiğininin altını çizdi.

    Bu arada sağ bek oyuncusu Zeki Yavru da Çaykur Rizespor galibiyetiyle 2'nci yarıdaki yenilmezlik serisini devam ettirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

    Beşiktaş maçı için de iddialı konuşan Zeki, "Bize her yer Trabzon diye bir sloganımız, var. Taraftarlarımızı içeride de deplasmanda da bizi yalnız bırakmıyor. Çaykur Rizespor maçında kötü oynadık ama Beşiktaş maçında daha iyi oynayacağımızı ve kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

    Trabzonspor yönetimi yeni sezonun planlaması konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer öncelikle iç transferde sözleşmesi sezon sonunda sona erecek oyuncularıyla tek tek masaya oturmaya başladı. beinsports.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title