Haberler

    Trabzonspor Gökdeniz Karadeniz'i İstiyor

    Trabzonspor, kulübün eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz'i transfer etmek için harekete geçti.

    Gelecek sezon hem Avrupa Ligi'nde başarılı olacak hem de Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililerin hedefinin Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz olduğu öğrenildi.

    2008 yılında Trabzonspor'dan Rubin'e giden 34 yaşındaki Gökdeniz'in, Kazan ekibiyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Gökdeniz Karadeniz'in Trabzon'a gelerek yöneticilerle görüştüğü ve tarafların anlaştığı öğrenilirken, kalan tek pürüzün Rubin Kazan'ın ikna edilmesi olduğu ifade edildi..

    Bordo- mavili yönetim ayrıca Colman'ı isteyen Bursaspor'a da takas önerecek. Karadeniz ekibi Colman'a karşılık sağ bek Şener Özbayraklı'yı isteyeceği gelen haberler arasında.. Öte yandan Trabzonspor'un, Valencia'nın İsviçreli stoperi Philippe Senderos ile de görüştüğü ve sona yaklaştığı belirtildi. Sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek 1.88'lik oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağlandığı, küçük detaylar kaldığı öğrenildi.

    Senderos, İsviçre Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda bu yaz mücadele edecek. İsviçre Milli Takımı'nda 46 kez oynayıp 5 de gol atan 29 yaşındaki stoper, İsviçre'nin en iyi savunmacıları arasında bulunuyor.

    Akşam

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan Trabzonspor İsviçre Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title