Haberler

Canalioğlu: Gençlerbirliği Karşısında İyi Mücadele Ettik

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, 3-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçında oyun disiplininden kopmadan goller bulduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, 3-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçında sorumluluk alarak, oyun disiplininden kopmadan goller bulduklarını söyledi.

Canalioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için önemli bir müsabakayı net bir skorla geçtiklerini belirterek, "Avrupa kupası hedefi doğrultusunda elimizden gelen bütün mücadele gücünü ortaya koyduk. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Kendileri açısından müsabakanın iyi bir şekilde geçtiğini ifade eden Canalioğlu, "İyi mücadele ettik. Sorumluluk alarak oyun disiplininden kopmadan golleri bulduk. Ekibimizin yaptığı yerinde oyuncu değişiklikleriyle oyunu koparttık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim" diye konuştu..

Bordo-mavili takımın genç oyuncusu Zeki Yavru ise Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Rakibimiz son 4 maçını kazanıp gelen bir ekipti. Zaman zaman baskı yaptılar ama üstesinden gelerek maçtan 3-0 galip ayrıldık. Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldık" ifadesini kullandı.

Yusuf Erdoğan ise zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını dile getirerek, "Hafta içinde iyi hazırlandık. Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir maçtı. Sahamızda aldığımız iyi sonuçları sürdürdüğümüz için mutluyuz. Sakatlık dönemi geçirdim ve tekrar formama kavuştum. Aylar sonra gol attığım için çok mutluyum" diye konuştu.

-Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuna iyi başladıklarını belirterek, "İlk 15 dakika daha çok topa sahip olan, oynamaya çalışan taraftık. Özgür'ün maçın başında sakatlanması taktik anlamda oyunumuzu zora soktu. İlk 30-35 dakika baskı sonrası penaltı golü yedik. Tekrar oyunu kontrol ettik ama devre 1-0 sona erdi" değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarı ise adeta oyunun tek kale maça döndüğünü vurgulayan Özdilek, şunları kaydetti:

"Trabzon'da iki golü kontraktan yiyorsanız eleştiri yapmanız gerekiyor. Biraz daha sakin olabilirdik. İkinci ve üçüncü gollerde basit hatalar yaptık. Bu, bize pahalıya mal oldu. 4 hafta arka arkaya kazanan takım olarak bu galibiyet serisini 5'inci haftaya taşımak istedik ama olmadı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Ama oyunun karşılığı 3-0 değildi. Bizim adımıza ağır bir sonuç oldu."

Gençlerbirliği futbolcularından Doğa Kaya ise Trabzonspor karşısında istediklerini yapamadıklarına değinerek, "Topu ayağımızda tuttuk ama pozisyonlar üretemedik. Basit goller yiyerek mağlup olduk" dedi.

Yusuf Emre Gültekin de "Trabzonspor'un üstün oynadığını düşünmüyorum. Maçın başında penaltı golüyle yenik duruma düştük. Daha sonra da kontratakla goller buldular ve mağlup olduk" ifadesini kullandı.

-gençlerbirliği

-mehmet özdilek

-cemil canalioğlu

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Özdilek Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title