Haberler

Trabzonspor-Gençlerbirliği Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor, Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde ilk maçına çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor, Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde ilk maçına çıktı.

Trabzonspor'u en son 2001-2002 sezonunda çalıştıran ve gençlik geliştirme teknik sorumlusuyken Arveladze'nin ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Tekelioğlu, 14 yıl aradan sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda görev yaptı.

5 farklı oyuncu

Teknik direktör Tekelioğlu, geçen hafta Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olunan karşılaşmanın ilk 11'ine göre Gençlerbirliği maçında 5 farklı isime görev verdi.

Bordo-mavili takımda, kart cezalısı Douglas Franco Teixeira, sözleşmesini fesheden Kevin Constant kadroda yer almazken Oscar Cardozo, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin, Tekelioğlu tarafından yedek kulübesinde oturtuldu. Mustafa Yumlu, Dame N'Doye, Alper Uludağ, Marko Marin ve Sefa Yılmaz ise 11'de görev alan isimler oldu.

Forvette N'Doye, Cardozo yedek

Trabzonspor'da Tekelioğlu, ligin geride kalan 11 haftasında gol atma başarısı gösteremeyen Senegalli oyuncu N'Doye'yi forvette görevlendirdi.

En son ligin 7'nci haftasındaki Torku Konyaspor maçında ilk 11'de oynayan Senegalli forvet, 4 hafta sonra ilk 11'de görev alırken Cardozo yedek kulübesinde oturdu.

Kart cezası bulunan Douglas'ın yokluğunda Mustafa Yumlu, forma giydi. Takımdan ayrılan Constant'ın yerine Alper Uludağ sol kanatta oynayan isim oldu. Orta alanda Mehmet Ekici'nin yerine Marin, Erkan Zengin'in yerine de Sefa Yılmaz oynadı.

Bordo-mavililerde, cezalı Douglas'ın yanı sıra takımdan ayrılması gündemde olan Carl Medjani, sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan ve izinli Estaban Alvarado 18 kişilik kadroda yer almayan diğer isimler olarak dikkati çekti.

Gençlerbirliği'nde, sarı kart cezalısı El Kabir ile milli takımdan sakat dönen Djalma Campos, Trabzonspor'a karşı forma giyemedi.

Taraftarsız maç

Ligin 10. haftasında Gaziantepspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç ceza alan Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun kaldı.

Cezasının ilkini Gençlerbirliği maçında çeken bordo-mavili takım, kendi evindeki karşılaşmayı seyircisiz tribünler önünde oynadı. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve ceza alan 8 yönetim kurulu üyesi de karşılaşmayı izleyemedi.

Misafir takım tribününde ise 5 Gençlerbirliği taraftarı yer aldı.

Gençlerbirliği'ne yemek

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu'na maç öncesi yemek verdi.

Yemeğe Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, genel sayman Engin Hacısalihoğlu, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte Güney ve Hacısalihoğlu tarafından İlhan Cavcav'a isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Sadi Tekelioğlu Şota Arveladze Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title