Haberler

Trabzonspor Geçtiğimiz Sezona 6 Puan Fark Attı

Güncelleme:

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde sıkıntılı günler geçirse de geçtiğimiz sezondan daha başaralı bir performans sergiledi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçirse de geçtiğimiz sezondan daha başaralı bir performans sergiledi. Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezonun 30. haftasında 40 puan toplarken, bu sezonun aynı haftasında 46 puan toplayarak geçtiğimiz sezona 6 puanlık bir fark attı. Puandaki fark sıralamaya da yansıdı.

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor'u 5-0 yenerek 4.sıradaki yerini koruyan Trabzonspor, geçen sezondan daha başarılı bir grafik sergiledi. Ligin 30. haftasında Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle puanını 46 yükselten Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezona 6 puan fark attı. Bordo-mavililer 40 puan topladığı geçtiğimiz sezonun aynı haftasında sıralamadaki yeride değişti. Geçtiğimiz sezon 8 sırada yer alan Trabzonspor bu sezon ise 4.sırada yer aldı.

TRABZONSPOR BU SEZON DAHA ÇOK GOL ATTI

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon oynadığı 30 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde ederken, attığı 32 gole karşılık kalesinde 33 gol gördü. 40 puan toplayan bordo-mavililer 8. sırada yer alarak alt sıralarda yer aldı. Bu sezon ise Trabzonspor oynadığı 30 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Attığı 46 gole karşılık ise kalesinde 34 gol gördü. 46 puan toplayan bordo-mavililer 4. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz sezon ligde 4 gol atan Henrique bu sezon ise 10 gol atarak en çok gol atan oyuncu oldu. 2012-13 sezonunda 7 gol ile en fazla gol atan oyuncu olan Olcan Adın, bu sezon 9 gol kaydederek takımının en fazla gol atan ikinci ismi oldu. Geçtiğimiz sezon 5 gol atan Adrian ise bu sezon 3 gol attı. Bordo-mavili takımda geçen sezon 13 oyuncu rakip kaleyi havalandırırken bu sezon ise 11 oyuncu rakip fileleri havalandırdı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Trabzonspor Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title