Haberler

Trabzonspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında sahasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, güzel bir galibiyet aldıklarını ancak sadece bir adım atıldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında sahasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, güzel bir galibiyet aldıklarını ancak sadece bir adım atıldığını söyledi. Yanal, maçın ardından şöyle dedi: "3 gün içerisinde 2 anlamlı sonuç aldık. İlkinde 66 yıllık tarihi olan Hüseyin Avni Aker Stadı'na galibiyetle veda ettik. 3 gün sonrasında ise yeni bir başlangıç ve yeni bir ruhun temsil edileceği yere, yeni stadımız Medical Park'a geldik. Aynı zamanda kazanmanın yarattığı heyecanla tarihe galibiyetle geçildiğinin altının çizileceği güzel bir gün yaşadık."

Trabzonspor'un tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşadığını da kaydeden Yanal, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Böyle bir sezon içerisinde tekrar hamle yapmak ve takımı ayağa kaldırmak için mücadele ediyoruz. Taraftarıyla, camiasıyla coşkulu bir gün yaşadık. Galibiyetin en önemli mimarı bize katılan yeni oyuncular ve diğer oyuncularımız. İyi birliktelik oluşturdular. Sadece bir adım atıldı. Önümüzdeki sezon Trabzonspor'un 50'inci yılına yakışacak duruşun ve mücadelenin boşa çıkmayacağının bugün anlaşıldığını düşünüyorum."

Yanal, bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazandıklarına dikkat çekerken de, "Umut veren ve güçlü bir oyun var. Trabzonspor'un hedefi her zaman kazanmaktır. Trabzonspor tavla bile oynasa kazanmak zorundadır" ifadelerini kullandı.

'SUK VE AKAKPO'YU KULLANMAYACAĞIZ'

Suk ve Akakpo'yu zorunlu olmadıkça kullanmayı düşünmediklerini kaydeden Yanal, bu konuda şunları dedi: "Şu anda ikisi de bizim oyuncumuz. Sözleşmeleri devam ediyor. Bizimle oldukları sürece zorunlu olmadıkça onları kullanmayı düşünmüyoruz. Kendilerine kulüp bulmaları durumunda yardımcı olacağız. Transfer döneminin bitimine birkaç gün daha var, bakacağız."

Yeni stat ile ilgili düşüncelerini de belirten Yanal, "Türkiye'nin en güzel leziz mekanlarından biri. Emeği geçen devlet büyüklerimize ve burada çalışanlara teşekkür ederim. Trabzon'a ve Türkiye'ye çok güzel eser kazandırıldı" dedi.

BÜLENT UYGUN: "ÇOK ÇALIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise iyi bir takımlarının olduğuna inandığını kaydederken şöyle konuştu:

"Tek antrenmanla takımın başına çıkarak yeni bir sistem ve mantaliteye büründürmek zordu. Biraz zamana ihtiyacımız var. Lige verilecek 15 günlük arada gerek antrenman gerekse de mental yönden en iyi şekilde hazırlayarak takımımızı ligde bırakmaya çalışacağız. Çok çalışmaya ihtiyacımız var. Gaziantepspor buraları hak etmiyor. İyi bir kadroya sahibiz. Bunu zamanla göstereceğiz."

Bülent Uygun, tribünlerde kendisi aleyhine yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise, "Üzüntü verici. Olmaması gerekiyor. Bunlarla ilgili şu anda konuşmak istemiyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Ersun Yanal'ın açıklamaları

-Bulent Uygun'un açıklamaları

-Detaylar

Tolga SAĞLAM / TRABZON,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title