Haberler

Trabzonspor-Gaziantepspor Maçının Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, 2-2 sona eren Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın hakemini eleştirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, 2-2 sona eren Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın hakemini eleştirdi. Hakem Çağatay Şahan, çıkış önünde toplanan taraftarlar nedeniyle yaklaşık 2 saattir statta bekliyor.

İkinci devre istedikleri oyunu sahaya yansıtabildiklerini belirten Şota Arveladze, "İkinci devre daha hareketli, istediğimiz coşkuyu, enerjiyi, havayı yakalayarak pozisyonlara girdik. Daha istekli, birbirine yardımcı olan bir takım vardı. Bu coşkumuz soyunma odasından başladı. Rakibimiz karşısında puanı kurtarmış olduk, kazabilirdik de. Ama maalesef düşüyoruz ondan sonra başlıyoruz. Bunu çözmek lazım, maçın başında o coşkuyu göstermek lazım" dedi.

Şota Arveladze, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine de şu ifadeleri kullandı: "Ne diyeyim artık, alışmak istemiyorum. Pozisyonlar belli oluyor. Geçen hafta Sivas'ta 15'nci dakikada bizim kaleciye hemen sarı kart verdi, oyunu durduramadık. Bugün 10'ncu haftada içerde oynadığımız bütün maçlarda 10 dakika çalıyorlar, yatıyorlar. Bakıyorsun, bilerek yapıyor. Ver o zaman sarı kartı. Bana verdiler son maçımda. O zaman karşıya da versinler."

Şota Arveladze, forvette Deniz Yılmaz ile başlamasıyla ilgili olarak ise, "N'Doye iki haftadır çok hastaydı. Çok antibiyotik aldı, güçsüz düştü. Son 3 gün antrenmana katıldı. Sivas'ta almadım onu. Son maçta Cardozo'yu oynatmadım Deniz'i oynattım, memnun kaldım ve devam ettim" dedi.

KURAL HATASI YORUMU

Karşılaşmanın son anlarında Trabzonspor'un penaltı diye itiraz ettiği pozisyonun ardından kural hatası yapılıp yapılmadığıyla ilgili olarak ise Şota Arveladze şunları söyledi: "Bir sene önce benim öyle bir maçı tekrar oynattılar, kural hatası diye. Bir gün yattım 29 puanla, sabah kalktım 26 puanla. Yatarken ikinci üçüncüydüm, kalktım altıncıyım. Bunun devamı nedir bilmiyorum. Bunun peşinde olalım mı olmayalım mı artık herkes bir yerden başlayacak tekrar. Bilmiyorum, kural hatası olabilir. Bunu da el varsa bizim de kullanmamız gerekiyor."

MUTLU TOPÇU DA HAKEME YÜKLENDİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 2-2 berabere kaldıkları Gaziantepspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, "İkinci bölgede rakibi iyi tuttuk, iyi çıktık ve 2-0'ı bulduk. İki tane ofsayttan gol yerseniz nasıl olacak. Bana göre maalesef hakem çoğu pozisyonda bizim aleyhimize çaldı. Cardozo'nun çift sarıdan atılması lazım. Salih Dursun keza öyle. Bizim erişebileceğimiz noktalar bu kadar. Biz mücadelemizi veriyoruz. Etimiz budumuz budur. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hakemin bu kadar hata yaptığı bir yerde bir şey yapamayız. Bir tane bizim lehimize çalmadı desem yeridir. İki tarafın da memnun olmadığı bir hakem vardı sahada" dedi.

HAKEM ÇIKIŞI ÖNÜNDE TOPLANAN TARAFTARLAR NEDENİYLE ŞAHAN ODASINDA BEKLEDİ

Bu arada maçın hakemi Çağatay Şahan, hakem çıkışı önünde toplanan taraftarların tepkisine maruz kaldı. Maçın bitmesinin ardından yaklaşık 2 saat geçmesine rağmen, Çağatay Şahan'ın hakem odasında bekleyişi devam ediyor. VIP tribünü önünde toplanan taraftarlar da Şahan ve TFF aleyhine tezahürat yaptı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şota Arveladze Gaziantepspor Trabzonspor Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title