Haberler

Trabzonspor-Galatasaray Notları

Trabzonspor'da "2010-2011 FUTBOL SEZONU ŞAMPİYONU TRABZONSPOR ADALETLİ OL" PANKARTI

Trabzonsporlu futbolcular, 3 Temmuz şike sürecinin ardından, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının kendilerine verilmediğini öne sürerek Galatasaray maçından önce sahaya, "2010-2011 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor, adaletli ol" yazılı pankart ile çıktı. Trabzonspor'un bu pankartla sahaya çıkmak için izin talebinde bulunmadığı için Türkiye Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor'a ceza verme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

GALATASARKAY'DAN DA "ANNELER GÜNÜ" PANKARTI

Galatasaraylı futbolcular ise sahaya Anneler Günü sebebiyle, "Her nefeste sen varsın anne" yazılı pankartla çıktı.

MANDIRALI'DAN BEKLENEN KADRO

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Galatasaray karşısında beklenen 11'i sahaya sürdü. Sakatlıkları nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Bosingwa ve Özer Hurmacı de yoğun tedavi programının ardından maça yetiştirildi. Mandıralı, kart cezalısı olan Zeki Yavru'nun yerine orta sahada Özer'e, savunmanın solunda ise Mustafa Akbaş'a görev verdi. Bordo mavili takımın 18 kişilik maç kadrosunda sadece 4 yabancı oyuncu yer aldı.

DİYARBAKIRLI ÖĞRENCİLER MAÇI İZLEDİ

Diyarbakır'ın Bağacık Köyü'nden gelen 15 ilköğretim okulu öğrencisi, evlerine misafir oldukları Çaykara Karaçam İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte maçı tribünden izledi. Maç öncesinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile protokol tribünü önünde sohbet eden Diyarbakırlı öğrenciler, "Şampiyon Trabzonspor, en büyük Trabzonspor" tezahüratında bulundular.

TRİBÜNLER YİNE BOŞ KALDI

Trabzonspor'un cezası nedeniyle sadece bayan ve çocuk seyircilere oynadığı Galatasaray maçında tribünler, yine boş kaldı. Maraton ve kale arkası tribünleri tamamen boş kalırken, kapalı tribünde ise az sayıda taraftar maçı izledi. Protokol tribünündeki davetli sayısının oldukça fazla olduğu gözlendi.

ÜNAL AYSAL İSTANBUL'A DÖNDÜ

Trabzonspor'un davetlisi olarak cezalı olmasına rağmen dün akşam Trabzon'a gelip 2 kulüp arasında yenen dostluk yemeğine katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, cezası nedeniyle maçı izlemeden İstanbul'a döndü. Aysal'ın maç öncesi takımı otelden uğurlayıp başarı dileğinde bulunduğu bildirildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Trabzonspor Ünal Aysal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title