Haberler

Trabzonspor - Fk Kukesi Notları

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, FK Kukesi ile deplasmanda oynanan maçtan farklı bir kadroyu sahaya sürdü.

Akçay'dan MİNİ REVİZYON

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, FK Kukesi ile deplasmanda oynanan maçtan farklı bir kadroyu sahaya sürdü. Kart cezalısı olan Mustafa Yumlu'nun yerine savunmada Giray'a formayı veren Akçay, Soner'in yerine Yusuf'a, Volkan'ın yerine ise Malouda'ya ilk 11'de şans tanıdı.

YUSF İLK DEFA

Yusuf, Kukesi maçıyla birlikte ilk kez 11'de sahaya çıktı. Bordo ; mavili takımda Volkan'la birlikte sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroya giremeyen Bosingwa ve Janko, maçı tribünden izledi.

BAMBA SÜRPRİZİ

Bordo ; mavili takımda yedek kulübesinde ise sürpriz yaşandı. Teknik direktör Mustafa Akçay, takımdan gönderilmesi beklenen Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba'yı 18 kişilik kadrosuna aldı. Sol Bamba ile birlikte Kadir Keleş'de bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroya girdi.

MİLLİ DAVET

Bu arada Trabzonspor'un Fildişi Sahili'li oyuncuları Didier Zokora ve Soulaymane Bamba'ya milli takım daveti geldi. Buna göre her iki oyuncu 7 Eylül 2013 tarihinde oynanacak olan Fas - Fildişi Sahilleri 2014 Afrika Kupası eleme maçı aday kadrosuna davet edildi.

VOLKAN PSİKOG UYARISI İLE KADROYA ALINMADI

Trabzonspor'un ligde Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43. dakikasında taraftarlarla yaşadığı gerginlik sonrası ağlayarak sahayı terk eden dün düzenlediği basın toplantısıyla da camiadan özür dileyen Volkan Şen, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Teknik direktör Mustafa Akçay konuyla ilgili olarak, "Oyuncunun içinde bulunduğu psikolojiyi de dikkate aldık. Psikoloğumuz ile bu kararı verdik. Onun dinlemesi ve biraz daha sakinleşmesi için mini bir ara oldu. O yüzden alınmış bir karar. Çok üzerinde durmamak lazım" dedi.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Trabzonspor kulübü Kukesi Kulübü yetkilileri ve UEFA temsilcine bir yemek verdi. Yemeğe, Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, Başkan Baş Danışmanı Yakup Aslan, Sağlık Kurulu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demir ve Genel Müdür Metin Kazancıoğlu'yla birlikte UEFA Temsilcisi Oleg Harlamov ve Kukesi Kulübü Başkanı Saffet Gijici, Belediye Başkanı Hasan Halili ve diğer kulüp yetkilileri katıldı. Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye verildi.

TRİBÜNLER DOLMADI

Trabzonspor'un FK Kukesi ile oynadığı maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Özellikle maraton tribünündeki büyük boşluklar dikkat çekerken, 3 Arnavut taraftar da takımlarına destek verdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Yumlu Mustafa Akçay Trabzonspor Volkan Şen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title