Haberler

Trabzonspor: "Fenerbahçe'ye Karşı 4 Futbolcu İğneyle Oynadı"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, "Fenerbahçe maçında 4 futbolcumuz iğneyle oynadı."

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, "Fenerbahçe maçında 4 futbolcumuz iğneyle oynadı. Bu özverilerini unutmayacağız" dedi.

"HEPSİ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYDU"

Yönetim olarak takımlarının şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olduklarını belirten Sebahattin Çakıroğlu, şöyle devam etti:

"Takımımızın bugüne kadar yaptıkları belli. Avrupa'daki maçlarımızda sergilediğimiz performans ortada. Son Fenerbahçe maçında 4 oyuncumuz iğne yapılarak oynadı ama hepsi yüreğini ortaya koydu ve çok iyi bir maç çıkardılar. Gerek teknik heyetimize, gerekse futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yönetim olarak takımımızın daha iyi duruma gelmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız."

LEGİA VARŞOVA'YI TAKİP

Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile yapacağı maç için rakibini izlettirdi. Polonya'ya gönderilen yardımcı antrenör Turgay Karslı, Legia Varşova'nın deplasmanda Wisla Krakow ile oynadığı maçı izledi ve Akçay'a geniş bir rapor sundu. Akçay'ın rapordan sonra Legia Varşova'nın diğer kasetlerini izleyeceği bildirildi.

YÖNETİMDEN ÖDEME

Trabzonspor yönetimi, Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden ligde de tırmanışa geçen futbolcularını ödüllendirdi. Yönetimin futbolcularının taksitlerinde gecikme yaşatmadığı, kulübe gelen girdilerle ilk ödemelerin futbolculara yapıldığı belirtildi. Ekim ayının son günlerinde UEFA'dan da para almayı göz önüne alan yönetimin böylelikle ekonomik anlamda biraz daha nefes alacağı öğenildi. Trabzonspor yönetimi, tüm gelirlerinin temlikli olması nedeniyle görevi devraldığı günden itibaren yeni sponsor arayışlarını da sürdürüyor.

HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Trabzonspor, ligin 8'inci haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın akşam 18.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Milli takım kamplarında bulunun futbolcuların dışında tüm futbolcuların katılacağı antrenmanda teknik direktör Mustafa Akçay'ın oyuncularından sadece saha içine odaklanmalarını isteyeceği bildirildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sebahattin Çakıroğlu Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title