Haberler

Trabzonspor, Erkan Zengin'in Sözleşmesini Feshetti

Güncelleme:

Trabzonspor, daha önce kadro dışı bıraktığı Erkan Zengin'in sözleşmesini feshetti.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'dan uzun bir transfer harekatı ile kadrosuna kattığı Erkan Zengin'in Bordo-Mavili takım kariyeri uzun sürmedi. Son olarak Fenerbahçe maçında oyuna girmeyi reddeden, daha sonra ise kadro dışı kalıp antrenmanlara çıkmayan Erkan Zengin'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

BAŞKA TAKIMLA ANLAŞIRSA TRABZONSPOR'A PARA ÖDEYECEK

Erkan'ın, bugün tesislere gelerek yönetimle görüşmelerde bulunduğu ve sözleşme konusunda anlaşma sağladığı bildirildi. Kulüpten 1.1 milyon Euro olacağı bulunan 30 yaşındaki oyuncunun, bu paradan vazgeçtiği belirtilirken, bir başka kulüple sözleşme imzalaması durumunda ise Bordo Mavili kulübe 600 bin Euro daha ödemesi gerekecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erkan Zengin Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

kereses_28:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBiraz onurlu olun bu ulke Trabzonsporun şampiyonlugunu yedi. onu geçtik bu sene o kadar yatırıma ragmen takım yukarıya oynayacakken TFFve tetikçileri hakemler yüzünden Trabzonsporun 20 puan civarı puanı gasp edildi. ELİNİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN TRABZONSPORA LAF SÖYLERKEN. TRABZONSPORA YAPILANLAR GS, FB YADA BJK YE YAPILSAYDI BU ULKEDE İÇ SAVAŞ ÇIKARDI

51
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Trabzon hala süperlig takımı mı. Bana göre PTT liginde bile olmaması gereken bir kulüp. Ne zaman futbolun bir spor olduğunu, galibiyet olduğu gibi mağlubiyetin de olduğunu şehirlerine gelenlerin kavga etmeye değil maç yapmaya geldiklerini anladıklarından emin olunca PTT 2. ligten yeniden başlatmak lazım derim.

15
18
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

AMEDSPORA YAPILAN DENSİZLİĞİ KINIYOR ÇARŞI OLARAK AMEDSPORUN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTİYORUZ

9
23
yanıtYanıtla
Anadolulu:

Çarşı zaten ne olduğu bellı değil gezi eylemlerinde de polısın karşısındaydınız. . üç kağıtçılar sizi. Ne varsa yine Trabzonspor taraftarında var. En azından milliyetçiler şehirlerine terorıst sokmuyorlar. SİZİN GİBİLERE İNAT HEPIMIZ TRABZONSPORLUYUZ . .

yanıt16
yanıt3
KARAKARTAL:

TS TARAFTARI KALLEŞTİR GÖRDÜK NELER YAPTIKLARINI. DİYARBAKIRA GELEN HİÇBİR MİSAFİRİNE DİYARBAKIR HALKI SAYGISIZLIK YAPMAMIŞTIR!!!

yanıt6
yanıt3
Cimbom:

Diyarbakırlılar adamdır trabzonlular fıss

yanıt2
yanıt4
RECOBA:

YUMURTA DAYANINCA DİYARBAKIR DİYE BAĞIRIRSIN O ZAMAN ASLANIM

yanıt0
yanıt0
Pegasus_08:

Fenerbahçe Taraftarları Kadıköyde polis arabalarını ters cevirip atese verirken, 60 tl ye çalışan ekmeğinin peşinde güvenlikçileri stattda tekmeleyıp koltukları atarken neredeydınız eyyy GAFİLLER . Sonuçta Trabzonspora alen beyan bir operasyon yapıldı bu sezon adamlar isyanında haklı

26
3
yanıtYanıtla
haklı dava:

İstanbul yakalarını boşverin. Anadolu taraftarları olarak Trabzonsporun haklı davasında arkasındayız sonuna kadar. . .

19
8
yanıtYanıtla
Akyuz.25:

Memleketini satıp gs yi fbyi bjk yi tutanlar artislik yapmasın. Trabzon 81 şehir içinde kendi kulturune takımına sahip çıkan tek şehirdir. Bu ulkenın GURURUDUR TRABZONSPOR ANADOLUDUR

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title