Haberler

    Trabzonspor Efsanesinden Lucescu İtirafı

    Trabzonspor tarihinin en fazla gol atan oyuncusu unvanına sahip olan Hami Mandıralı, Trabzon’da yayınlanan Karadeniz Gazetesi’ne çeşitli konularda açıklamalar yaptı.

    Trabzonspor’da forma giydiği dönemde şampiyonluk yaşayamamasının içinde ukde olarak kaldığını ifade eden Hami Mandıralı, “Ayrıca Trabzonspor’dan gönderilişime bu şehrin sessiz kalışı da çok zoruma gitti. Biz Trabzonspor için neler yaptık, yapmaya da hazırız. Bizim buralara gelmemize vesilen olan sevda Trabzonspor’dur. O nedenle şehir bizim yaşadığımız haksızlıklara tepki vermeliydi. Biz buranın çocuğuyuz” diye konuştu.

    "İLK TERCİH LUCESCU’YDU"


    Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic’in ismi Trabzonspor için geçmediği dönemlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ofisinde bir görüşme yaptıklarını da dile getirerek, “Kendisi bana Lucescu ile görüştüklerini, büyük oranda da anlaştıklarını söyledi. ‘Kendisiyle çalışır mısın’ diye sordu. Başkana ‘Gurur ve onur duyarım’ dedim. Ancak, başkan ilk olarak bana ‘Sen Vahid’le çalışır mısın’ deseydi ben yine ‘Çalışırım’ derdim. Son konuşmamızda başkan, ‘Evet, tekrar seni çağırıp bunu sana sormalıydım. O benim hatam’ dedi. Mustafa Reşit Akçay görevdeyken bile Vahid Halilhodziç konuşulan, gündemde olan bir isimdi. Başkan Nuri Albayrak yönetiminde verdiği sözü tuttu ve onu Trabzon’a getirdi. Helal olsun. Delikanlı gibi sözünü tuttu” ifadesini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mircea Lucescu Hami Mandıralı Trabzonspor Karadeniz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title