Haberler

Trabzonspor Efsanesi Hami Mandıralı, Ersun Yanal'ı İstifaya Çağırdı

Güncelleme:

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hami Mandıralı, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra teknik direktör Ersun Yanal'ı istifaya çağırdı.

Trabzonspor'un efsane isimlerinden ve eski teknik direktörlerinden Hami Mandıralı, TRT Spor'da yayınlanan Dürüst Oyun programında bordo-mavili ekibin Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi ve Ersun Yanal için istifa çağrısında bulundu.

Ersun Yanal'ın bir an önce gönderilmesi gerektiğini belirten Mandıralı, "Trabzonspor sahada yapılması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Trabzonspor'un hocası açık açık hedef şaşırtıyor; hala şuna ihtiyacım var, buna ihtiyacım var diyor, sahada ne olduğu ile ilgili konuşmuyor, hep mazeret, hep mazeret... Beni yerden yere vuran taraftar da, bu konulara nasıl sessiz kalıyor, beni asıl yıkan da bu taraftarın duyarsızlığı. Yönetim Kurulu hocanın istediği her oyuncuyu kulübe kazandırmıştır. Ben yönetime, ben gittikten sonra oklar size dönecek demiştim. Takımın hocası bu ortamda hala oyuncu istiyorsa, başarısızlığa rağmen... Kendisi şöyle bir ifade kullanmış: Başarısızlık olursa bırakırım. Bu tablo Trabzonspor'a yakışmıyor ve böyle de devam edecek gibi görünüyor bana" ifadelerini kullandı.

"EĞER 11'DEKİ İDMANA 11'DE GELİYORSA..."

Yanal'ın Trabzonspor'u umursamadığını söyleyen teknik adam, "Benim şehrim orası, doğduğum şehir. Bir takımın hocası Fenerbahçe gibi önemli bir maça, ne kadar ciddiye aldığını gösterme adına, 11'deki idmana 11'de geliyorsa, gerisini siz düşünün. Şampiyonluk öyle şampiyon olacağız demekle olacak şey değil. Trabzonspor'u adam gibi taşıyacak oyuncularla doldurmazsınız olmaz. Bu takıma hiç gönül vermeyen, daha önce de bir şey kazandırmayan bir hoca ile devam etmeleri, bu çöküşün nedenidir" dedi.

"HEDEF ŞAŞIRTACAK NOKTA KALMADI"

Ersun Yanal'ın kırılma noktası olarak 2. golü göstermesine sinirlenen Hami Mandıralı, "Trabzonspor'a yakışır bir oyun oynadı mı da maçın kırılma anı var. Bu oyuncuları sen aldın. Hedef şaşırtacak bir konu kalmadı artık. Millet ağlıyor, bana gelen arkadaşlarıma gelen telefonlar üzüyor. Başarısızlık var ve hala oyuncu oyuncu. Bizler Trabzonspor'a gelirken, ağabeylerim para konuşmazken, şimdiki hocanın maaşı ortada, maliyeti ortada, tazminatı ortada. Bu da yönetimi sıkıntıya sokan bir durum. Trabzonspor'un sol beke mi ihtiyacı var ya? Trabzonspor'un golcüye ihtiyacı var. Mustafa Akbaş oynuyor. Kim kimi kandırıyor? Bu oyuncular ile nasıl anlaşıldığını incelemek lazım. Hangi kanallardan geliyor bu oyunculardan bunu da incelemek lazım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hami Mandıralı Ersun Yanal Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title