Haberler

Trabzonspor Dördüncülük İçin Son Kozunu Oynuyor

Trabzonspor dördüncülük için son kozunu oynuyor Ömür AVCITRABZON,(DHA) Trabzonspor, yarın Medicana Sivasspor ile yapacağı maçı kazanarak hem ligi 3 puanla kapatmayı, hem de İstanbul Büyükşehir Belediye'nin puan kaybıyla ligi dördüncü sırada bitirmeyi hedefliyor.

Trabzon spor dördüncülük için son kozunu oynuyor

Ömür AVCITRABZON,(DHA)

Trabzon spor, yarın Medicana Sivas spor ile yapacağı maçı kazanarak hem ligi 3 puanla kapatmayı, hem de İstanbul Büyükşehir Belediye'nin puan kaybıyla ligi dördüncü sırada bitirmeyi hedefliyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmanın ardından saat 15.30'da THY'ye ait özel uçakla Sivas'a hareket eden bordo-mavili kafilede, cezalı olan Yusuf Erdoğan ile sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Yatabare, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Deniz Yılmaz yer almadı.

3 İSİM KAP'A BİLDİRİLDİ

Kayseri spor'dan ayrılan Süleyman Hurma'yı Sportif Direktörlüğü getiren Trabzon spor, Kayseri kulübünden 3 futbolcunun transferinde de son aşamaya geldi. Trabzon spor Yönetimi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı duyuruda, Profesyonel futbolcular Hakan Arıkan,Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın kulübümüze transferi konusunda Kayseri spor Kulübü Derneği ve futbolcular ile görüşmelere başlanmıştır ifadesi kullanıldı. Trabzon spor'da kiralık olarak oynayan Hakan Arıkan ve diğer iki oyuncunun anlaşma şartlarının da transfer mevsiminin açılmasının ardından açıklanacağı vurgulandı.

MEDİCANA SİVASSPOR İLE 20'İNCİ RANDEVU

Trabzon spor ile Medicana Sivas spor, yarınki maçla Süper Lig'de 20. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 19 maçta, Trabzon spor'un 9, Sivas spor'un 6 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda, bordo-mavililer 29 kez rakip fileleri havalandırırken Sivas spor 22 gol kaydetti. Trabzon spor, 2010-2011 sezonunda Sivas spor'u Hüseyin Avni Aker'de 6-1 yenerek rekabette en farklı galibiyeti alan taraf oldu.

HACIOSMANOĞLU BOKS ELDİVENLERİNİ GİYDİ

Tayvan'da yapılan Dünya Boks Şampiyonası'nda Genç Bayanlar 75 kilogramda Dünya Şampiyonu olan Trabzonlu boksör Busenaz Sürmeneli, Antrenörü Cahit Süme ile birlikte Trabzon spor'u ziyaret etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Busenaz'ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, bundan sonraki spor yaşamında başarı diledi. Şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli de, Şampiyonaya çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlandım. Başarımı çalışmaya ve hocama borçluyum. Bu madalyayı Türkiye'de bir tek ben aldım. Bunu Trabzon'a getirdiğim için çok mutluyum dedi. Antrenör Cahit Süme ise, şampiyonada çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını belirterek, finalde Çinli olimpiyat üçüncüsü bronz madalyalı boksörü yenerek, ikinci dünya şampiyonluğunu kazandıklarını ve bir sonraki hedefin ise olimpiyatlarda madalya kazanmak olduğunu söyledi. İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyaret sonunda Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme'ye çeşitli hediyeler verdi. Busenaz ise İbrahim Hacıosmanoğlu'na boks eldivenlerini hediye etti.

EFSANEYE KUPALI ZİYARET

Spor-Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselmeye hak kazanan 1461 Trabzonlu oyuncular ve teknik kadro bugün eski teknik direktörleri ve Trabzonspor'un efsane isimlerinden Kadir Özcan'ın mezarını ziyaret etti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Genel Sekreter Köksal Güney, 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların yeraldığı ziyarette ölümünün 1. yıldönümünde Kadir Özcan anıldı.

TRABZONSPOR'UN MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Hakan Arıkan, Salih Dursun, Uğur, Aykut, Mustafa Akbaş, Medjani, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Waris, Erkan Zengin, Cardozo

CEZALI Yusuf

SAKAT Aytaç Kara, Yatabare, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Deniz Yılmaz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title