Haberler

Trabzonspor Doğrudan Larnaka'ya İndi

; TRABZONSPOR'u UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile yapacağı maç için önce Rodos'a, sonra da Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gideceği açıklanan uçağın rotası, havada değişti, direkt olarak Larnaka...

; TRABZONSPOR'u UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile yapacağı maç için önce Rodos'a, sonra da Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gideceği açıklanan uçağın rotası, havada değişti, direkt olarak Larnaka Havaalanı'na indi.

"RODOS'A DEĞİL LARNAKA'YA İNECEĞİZ" ANONSU

Bu sabah saat 09.30'da Trabzon'dan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarını taşıyan Yunanistan'ın Astra Havayolları firmasına ait özel uçağın pilotu, uçuş sırasında yaptığı anonsla rotanın değiştiğini ve Larnaka'ya iniş yapılacağını açıkladı.

Kaptan pilotun açıklamalarından sonra da uçak, Güney Kıbrıs'ın Larnaka Havaalanı'na iniş yaptı. Türkiye'den kalkan uçakların direkt uçuş yapamadığı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne bu kez Türk Dış İşleri Bakanlığı'nın girişimleri sonucu uçağın iniş yapmasına izin verildiği öğrenildi.

GÜMRÜKTEN SORUNSUZ ÇIKILDI

Daha önceki yıllarda Famagusta ve Apoel maçları için Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde geniş güvenlik taramasından geçirilen ve yaklaşık 2 saat havalimanına beklemek zorunda kalan bordo mavililer, bu kez kendileri için açılan özel gişelerden hiçbir sorun yaşamadan giriş yaptı ve çok kısa sürede havalimanından ayrıldı. Bordo mavili kafile, geniş güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen otobüse binerek maç saatine kadar konaklayacağı otele geçti. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kıbrıs Rum Kesimi Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title