Haberler

Trabzonspor Divan Başkanı, Kahraman Şoförü Ziyaret Etti

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve üyeler, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran’ı ziyaret etti.

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve üyeler, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı ziyaret etti.

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve üyeler, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde tedavi gören Ufuk Kıran ve ailesini ziyaret etti. Sürmen, yaşanan saldırının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, "Cesaretinle ve mesleki marifetinle büyük bir kazayı önledin. Allah seni ailene bağışladı. Tekrar geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum" dedi.

Kıran ise, bu olayın içinde Trabzon'lu biri olsun istemediğini ifade ederek, "Bu terör olayıdır. Bu konunun içinde Trabzonlu birisinin olmasını istemiyorum. Mesleğim icabı benim Trabzon'da, Sürmene'de, Araklı'da ve Akçaabat gibi birçok ilçede dostlarım ve arkadaşlarım var. Başıma bir şey gelse onların kapısını çalacağım. Böyle bir şey bizlere yakışmaz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Ufuk Kıran Ali Sürmen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title