Haberler

Trabzonspor'dan Sert Akyazı Açıklaması

Trabzonspor, akyazı Spor Kompleksi'nın adının değiştirilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi, yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir" ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor, akyazı Spor Kompleksi'nın adının değiştirilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi, yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir" ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor yönetimi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Akyazı Spor Kompleksi'nin adını, "Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" olarak değiştirme kararı alması üzerine kulübün internet sitesinde sert bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Trabzonspor'a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı, Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağıdır. İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu, isim hakkı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir."

"CUMHURBAŞKAŞKANIMIZIN İSMİNİ KENDİ BİLGİSİ VE İZNİ OLMADAN BU PROJEDE GEÇİRMENİN UYGUNSUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEKTEYİZ"

Yönetimin açıklaması şöyle devam etti:

"Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi'ni Trabzonspor'a kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız'ın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi'nin temel atma töreninde, 'Kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin' diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur. Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz."

GÜMRÜKÇÜOĞLU'NA ELEŞTİRİ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, sosyal medya hesabı üzerinden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu eleştirdi, "Sayın Gümrükçüoğlu, Trabzon'daki tüm sorunları hallettiniz de, bir tesislerin adının konması mı kaldı? Trabzonspor ona yakışan bir isim bulur" dedi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Recep Tayyip Erdoğan Trabzonspor Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title