Haberler

Trabzonspor'dan Öğretmenlere Jest

Öğretmenlerin Trabzonspor'un perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda seyircisi önünde oynayacağı Metalist Kharkiv maçını ücretsiz izleyebileceği açıklandı.

Öğretmenlerin Trabzonspor'un perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda seyircisi önünde oynayacağı Metalist Kharkiv maçını ücretsiz  izleyebileceği açıklandı.

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, öğretmenlerin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamızda ve toplumumuzun eğitilerek geleceğe hazırlanmasında kutsal bir rol üstlendiğini belirterek şunları söyledi:

"Mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyan meslek hiç şüphesizdir ki öğretmenliktir. 24 Kasım'da Öğretmenler Günü'nü kutladığımız bu hafta içeresinde oynayacağımız Metalist Kharkiv maçı öncesi değerli öğretmenlerimize yönetim kurulu olarak bir jest yapmayı kararlaştırdık."

Öğretmenler için çarşamba günü stadyumda özel bir bilet gişesi açılacağını dile getiren Köksal Sadıklar, "Değerli öğretmenlerimiz yarın 13.00'den itibaren öğretmen kimlik kartları ve fotokopisiyle birlikte gişeye başvurarak Kapalı Tribün biletini alabilir ve maçı izleyebilir. Öğretmenlerimizin bir kez daha Öğretmenler Günü'nü kutlar, aydınlık yarınlar için her birine sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileriz" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metalist Kharkiv Köksal Sadıklar Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title