Haberler

    Trabzonspor'dan Mehmet Ekici Açıklaması

    Radyospor'dan Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuşan Çubukçu, sözlerine Mehmet Ekici ile başladı.

    Radyospor'dan Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuşan Çubukçu, sözlerine Mehmet Ekici ile başladı.



    "Ekici sözleşmeli oyuncumuz..."

    "Ekici mayıs ayına kadar sözleşmeli oyuncumuz. Ferdi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapı tesislerimizde. Resmi teklif gelmediğinden dolayı açıklama yapmam mümkün değil. Mehmet Ekici'nin ferdi kararları var onlarada saygı duyuyor. Resmi bir teklif yok. Teklıf gelırse Mehmet Ekiciyle oturup kararlaştırılır. Değerlendirilebilir."



    "Yusuf dünya şampiyonu bir oyuncu..."

    "Yusuf Yazıcı bizim alt yapımızda yetişen Dünya Şampiyonu olan bir oyuncu. Bu sezon Ersun Hoca'nın kontrolünde onunla birlikte performansını biraz daha üst düzeye çıkarttı. takıma oldukça katkısı var. Yusuf Yazıcı hem takımın, hem kendi performansını üst düzeye çıkarttığı için planımızı programımızı ona göre yapacağız."





    Hakan Çalhanoğlu ile ilgili...

    "Gündemdeki durum muafaza ediliyor. 2012 senesindeki bir olay. Kamoyunun bildiğinin aksine bir durum söz konusu değil. Gelişme olursa yönetim kurulu olarak değerlendiririz."





    Osmanlıspor maçından puanla ayrılmalıyız...

    "Sene başında yaptığımız transferlerle birlikte diğer transferleri karma şeklinde değerlendirdiğimizde tecrübeli oyuncuları genç oyunculara katkı verebileceği şeklinde kadro kurduk. 3 maçta 9 puan aldık. bu üç maçın kıymetli olabilmesi, aynı puanda olduğumuz takımla, Osmanlıspor maçında puan ya da puanlarla dönmeyı planlıyoruz. Ersun Hoca'nın takım üzerindeki etkisini gördük görmeye devam edeceğiz inşallah."

    Kaynak: Ajansspor



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Ekici Yusuf Yazıcı İlker Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title