Haberler

Trabzonspor'dan Leicester City'ye: Oyun Adil Oynandığında Güzel Oluyor

Güncelleme:

Trabzonspor, Premier Lig'de bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Leicester City'yi "Oyun adil oynandığında daha güzel oluyor. Tebrikler." sözleriyle kutladı.

Trabzonspor Kulübü, İngiltere Premier Ligi'nde bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Leicester City'i imalı bir şekilde kutladı.

Bordo-mavili kulüp, Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı kutlama mesajında, "Oyun adil oynandığında daha güzel oluyor. Tebrikler Leicester City." ifadesine yer verdi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Twitter Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

haydar:

ezik trabzon fener sizi bu kafayla giderseniz daha çok ezer

10
4
yanıtYanıtla
ŞİKECİ TRABZON.:

LİGDE Kİ PUAN DURUMUNUZA VE YENİLDİĞİNİZ TAKIMLARA BİR BAKIN TRABZON''LULAR. . . GERÇEKTEN SİZİN FUTBOLCULAR İDDİA''DAN İYİ PARA GÖTÜRDÜ BU SENE. . . ŞİKECİ KİMMİŞ GÖRÜN. . .

11
2
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

sabah akşam hakkımız yendi diyen trabzonsporlu taraftarların tamamına soruyorum, aziz yıldırım ekinler ekildimi dediği için bir yıl yattı kodeste. aynı uyduruk soruşturmada yada kumpasta trabzon başkanının gecenin ikisinde bir trabzonsporlu yöneticiyi arayıp sivasa balıklar gittimi demesi arasında sizin ahlaki değerleriniz bakımından ne fark var. zira aziz yıldırım hapis yattı fenerbahçe de şikeci oldu oysa trabzon ödüllendirildi fenerin yerine şampiyonlar ligine gitti. hiç değilse susun.

8
3
yanıtYanıtla
svs:

BEN FB TARAFTARIYIM BU YIL HAKEMLER DOĞRADI TRABZONU YALAN YOK AMA ŞİKE KONUSUNDA BU KADAR EMİN OLAMAM DAVA SADECE ŞİKE DAVASI GİBİ DURMUYOR. KİMSE ŞU ŞİKE YAPTI VEYA YAPMADI DİYEMEZ BNM DİYEBİLECEĞİM TEK ŞEY HERKES KADAR TEMİZDİR FENERBAHÇE

5
2
yanıtYanıtla
SVS:

KOMBİNESİ OLAN İYİ BİR FB TARAFTARIYIM KOMBİNE HARİÇ HER YIL 2BİN 3BİN TL HARCIYORUM FB YE SADECE SENİN GİBİ AT GÖZLÜĞÜ İLE GEZMİYORUM NİĞDELİ

yanıt1
yanıt1
MELO:

arkadaşlar zaten aziz yıldırımda biz şike yapmadık demedi, teşfik primi vermedik demedi. . . adamın söylediklerini ne çabuk unuttunuz, arabanın anahtarını kontağa soktuk arabayı çalıştırdık ama kaçırmadık dedi. . . zamanın teknik diröktörü aykut kocaman ne dedi: onlarda yaptı ama sadece biz radara yakalandık dedi. . . tapelerde yazan her şeyin bütün konuşmaların doğru olduğu biliniyor. sadece tapeler, teknik takipler usulsuz toplandığı için YOK SAYILDI. 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR''DUR

2
4
yanıtYanıtla
Fırtına53:

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar. . . 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPORDUR. . Bunu artık kabullenin kanarya beyinliler. . .

yanıt1
yanıt2
1 9 0 7:

lestır her hattıyla taş gibi takım kurup şampiyon oldu. sen ne yaptın aga bu iş sakal uztmayla olmuyor

2
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bundan sonra turkiye futbol federasyonu lig sampiyonlarini kura cekimiyle belirleyip kupalarini ellerine vermeli. . . Yoksa yabanci spor adamlarini emekli yapmakla meskul olacaz. . .

4
0
yanıtYanıtla
tt:

adil oyunda trabzonun yeride şu anda bulunduğu konum bu kafayla 4 büyük falan olamazsınız Trabzonlular için öğlenden sonra derlerdi ama sanırım 2011 den sonra hiç basmıyor artık . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title