Haberler

    Trabzonspor'dan Kadıköy'e Dev Çıkarma

    Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması için geri sayım başladı.

    7 Şubat Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak çekişmeli mücadele öncesinde Trabzonspor Yönetimi'nin 15 kişilik isim listesi verdiği ve Protokol Tribünü'nde kalabalık bir şekilde yer alacakları öğrenildi.

    Hacıosmanoğlu gelemiyor


    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK’dan aldığı ceza nedeniyle stada gelemeyecek. Hacıosmanoğlu’nun 45 günlük hak mahrumiyeti önümüzdeki hafta doluyor. 15 kişilik listede yöneticilerin yanı sıra kulüp çalışanı ve misafirlerin de olması bekleniyor. Bilindiği gibi yapılan anlaşmalar ve kural gereği Trabzonspor taraftarı bu karşılaşmaya alınmayacak ve sadece 15 kişilik ekip protokol bölümünde olacak.

    Passolig zorunlu


    Protokole girecek olan isimlerin ise passolig kartı sahibi olması zorunlu. 15 kişilik kontenjanda yer alacak kişilerin passolig kartları yoksa geçici kart da çıkartılabilecek. Bu arada Trabzonspor cephesi 15 kişilik kontenjan için verdiği isimleri maçtan bir saat öncesine kadar değiştirebilme hakkına da sahip.

    Geçen sezon gerginlik yaşanmıştı


    6 Ekim 2013'te oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrasında ortalık karışmıştı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadıköy'den ayrılırken uyarılara rağmen arka otoparktan çıkmayı kabul etmemiş ve stad önünde basın mensuplarına açıklama yaparken önce sözlü saldırı sonra da aracı bir grup Fenerbahçeli taraftar tarafından saldırıya uğramış, taş ve şişeler kendisi ve aracına doğru fırlatılmıştı.

    Stat müdürü ve o maçta görevli emniyet müdürü tarafından uyarılmalarına rağmen, stadın ön tarafından çıkmayı tercih eden ve Fenerbahçe taraftarlarının yoğun bir şekilde geçtiği noktada açıklama yapan Hacıosmanoğlu; "Bir Fenerbahçe taraftarının "Hakemi kaç liraya satın aldınız?" şeklinde bağırması üzerine Hacıosmanoğlu'nun taraftara "Onu sizin başkanınıza sorun, satın alma işlerine o bakar" karşılığını vermesinin ardından, stat önünde bekleyen bir grup Fenerbahçe taraftarı, bu kez küfür etmeye başlamıştı. Küfür edilmesi üzerine sinirlenerek taraftarların olduğu bölüme yönelen Hacıosmanoğlu, yanında bulunan kişilerin araya girmesiyle güçlükle kendisini bekleyen araca bindirildi. Daha sonra, Fenerbahçe taraftarları, Hacıosmanoğlu'nun aracına taş ve şişe fırlattı. Araç stat otoparkına sokulurken, güvenlik güçleri taraftarları göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunarak taraftarlar uzaklaştırılmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title