Haberler

Trabzonspor'dan Halilhodziç'e Destek

Güncelleme:

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından hedef tahtasına konulan teknik direktör Vahid Halilhodziç'e sahip çıkarak, "Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz. Özellikle bugünlerde biraz destek, biraz sabır ve hoşgörü istiyoruz" dedi.

"BİZİM DE MORALİMİZ BOZULDU"

Legia Varşova ve Kardemir Karabükspor yenilgilerinin ardından başta yerel basın olmak üzere bordo mavili kamuoyundan sert eleştirilen alan, gönderileceği iddia edilen teknik Direktör Vahid Halilhodziç konusunda yönetim sessizliğini bozdu. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in yanında olduklarını, geçiş sürecinde bu tür sonuçların yaşanmasının çok sürpriz olmadığını söyledi. Bu tür durumlarda sağlıklı düşünüp doğru karar verilmesi gerektiğini söyleyen Uzunay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu tablodan memnun olan yok. Sezon başında hem hoca hem de futbolcu kadrosu anlamında ligin en flaş transferlerini yaptık. Bu transferleri yaparak hem Avrupa'da hem de ligde hedeflerimizin çok yüksek olduğunun mesajını verdik. Taraftarımız da yapılan transferlere göre haklı olarak takımdan büyük beklenti içine girdi. Sezon başından bu yana maalesef istenen sonuçları alamadık. Haftalar geçti, beklediğimiz o galibiyetler gelmedi. Doğal olarak herkeste bir stres oluştu. Taraftarımız, basınımız haklı olarak eleştirmeye başladı. Haliyle bu tablodan biz yöneticiler bile memnun değiliz. Bizim de moralimiz bozuldu. Bir söz vardır; yiğit düştüğü yerden kalkar. Bizler bu takımın ve hocamızın önümüzdeki maçlarda istenilen ve camianın beklentilerine cevap verecek sonuçları alacağına inanıyoruz. Hocamıza bu konu da güveniyoruz. Bu durumdan çıkmak yine bizim inancımızla, çalışmalarımızla, birlikteliğimizle olacaktır".

"SABIR VE HOŞGÖRÜ İSTİYORUZ"

Ligde ilk 5 haftada alınan sonuçlardan hiç kimsenin memnun olmadığının altını çizen Ali Uzunay, "Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Bu tablo nedeniyle nasıl şu anda hep beraber üzülüyorsak önümüzdeki günlerde hep beraber mutlu olacağız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz. Özellikle bugünlerde biraz destek, biraz sabır ve hoşgörü istiyoruz" diye konuştu.

BAŞKANLA ZİRVE

Kardemir Karabükspor maçının ardından takıma verdiği iki günlük izin nedeniyle İstanbul'a giden teknik direktör Vahid Halilhodziç'in Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geleceği ve takımdaki son durumu değerlendireceği öğrenildi. Başkana özellikle Legia Varşova maçı öncesi basın toplantısında yaptığı, "Kulübün içinde ispiyoncular var" açıklaması ve Kardemir Karabükspor maçı sonrası futbolculara yönelik sarf ettiği ihanet suçlamalarıyla ilgili bilgiler verecek olan Vahid Halilhodziç'in, bazı futbolculara para cezası verilmesini de önerebileceği vurgulandı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vahid Halilhodziç Trabzonspor Ali Uzunay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title