Haberler

Trabzonspor'dan Djordjevic İçin 500 Bin Euro

Güncelleme:

Trabzonspor, fransa'nın Nantes takımında forma giyen Djordjevic için kulübüne 500 bin Euro'luk teklif yaptı.

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın ısrarla istediği Hannover 96'ının Senegalli forveti Mame Diouf'un transferinde sürekli sorunlar yaşayan Trabzonspor, alternatif isimlere yöneldi. Fransa'nın Nantes takımında forma giyen 26 yaşındaki Filip Djordjevic'i transfer gündemine alan bordo mavililer, sezon sonunda kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek oyuncu için 500 bin Euro'luk teklifte bulundu. Bu sezon Fransa liginde 19 maçta 8 gol atan Djordjevic'in transfer gündemine girmesi taraftarlara ise hayal kırıklığı yaşatırken, yönetimin bu futbolcuyla, 'B planı' olarak ilgilendiği öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI KASIMPAŞA İLE

Trabzonspor, Antalya kampındaki üçünü hazırlık maçında yarın Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaşacak. Saat 17.00'da WOW otellerinin sahasında yapılacak müsabaka da her iki takımında ideal 11'lerini sahaya sürmesi bekleniyor. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın kampa geç katılan Malouda'ya ise oyunun son bölümlerinde şans tanıyabileceği öğrenildi.

ALANZİNHO'NUN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ GÜNDEMDE

Bordo mavili takımda teknik direktör Mustafa Akçay'ın isteğiyle Antalya kampına davet edilmeyen Alanzinho'ya, sözleşmesini feshetme teklifinde bulunuldu. Ancak Alanzinho'nun alacaklarının tamamından vazgeçmediği, bu nedenle de teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Bunun üzerine bordo mavili yöneticiler yabancı kontenjanında yer açmak için Alanzinho ve Janko'ya gelen düşük miktarlardaki teklifleri değerlendirme kararı aldı.

VOLKAN İÇİN KOMİK TEKLİF

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldığı için Antalya kampına çağrılmayan Volkan Şen için ilk resmi teklifi Medical Park Antalyaspor kulübü yaptı. Ancak gelen teklifi oldukça düşük bulan Trabzonspor, olumsuz cevap verdi. Antalyaspor'un Volkan için 500 bin TL'le yakın bir teklif yaptığı öğrenilirken, Trabzonspor yönetiminin ise bu teklifi az bularak geri çevirdiği öğrenildi. Bu arada Volkan'ın Trabzon'a giderek yöneticilerle durumu hakkında bir görüşme yapacağı belirtildi.

KAMPIN EN NEŞELİLERİ ZOKORA VE BAMBA

Trabzonspor'un devre arası kampının en neşeli isimleri Fildişi Sahilli futbolcular Sol Bamba ve Didier Zokora oldu. Takım arkadaşlarını antrenmanlarda neşelendirmek için ellerinden geleni yapan iki futbolcunun birbiriyle de sık sık şakalaştığı gözlendi.

Bu arada Zokora'nın kediden korktuğunu bilen takım arkadaşları da futbolcuya sık sık arkadan yaklaşıp kedi sesi çıkararak, Fildişi Sahilli oyuncuyu korkutmaya çalışıyor.

BAMBA'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Sol Bamba'ya 29'uncu yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Trabzonspor'un akşam yemeği sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten deneyimli oyuncuya pastasından ilk olarak bir başka savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ikram etti. Sonrasında Bamba'yı takım arkadaşları ve teknik heyet tebrik etti. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Nantes Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title