Haberler

Trabzonspor'da Yönetim Toplantısı Yarın Akşama Ertelendi

Trabzonspor'da yönetim kurulunun son gelişmeleri değerlendirmek için yapacağı toplantı yarın akşama ertelendi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katılacağı yönetim kurulu toplantısında, son gelişmeler masaya yatırılacak ve Aralık ayına kadar izlenecek yol haritası belirlenecek. Bu arada TFF krizinin ardından istifa eden yöneticilerden Köksal Sadıklar, yarın akşam yönetim kurulu üyelerine bir iftar yemeğe verecek. Sadıklar, "Yönetim kurulu toplantısına katılmayacağım. Arkadaşlarımdan da helallik almak için iftar yemeğinde bir araya geleceğiz" dedi.

USTA'NIN ACI GÜNÜ

Trabzonspor'un son kongredeki başkan adaylarından Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın, dün akşam vefat eden annesi Emine Usta bugün toprağa verildi. Gündoğdu Camisi'ndeki cenaze namazına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eski bakanlardan Faruk Özak, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Emine Usta'nın cenazesi ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Gündoğdu Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Köksal Sadıklar Muharrem Usta Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title