Haberler

    Trabzonspor'da Vaart'ı İkna Turları Sürüyor

    Güncelleme:

    Transferin bitmesine yalnızca 6 gün kaldı. Trabzonspor, son bombaları patlatmak için operasyon başlattı. Colman’la yollarını ayırmaya çalışan Bordo- Mavililer, Hamburg’un yıldız ismi Van der Vaart’ın üzerine yoğunlaştı. Hamburg’un Köln ile oynadığı kupa maçında attığı iki golle kalitesini gösteren 31 yaşındaki oyuncu için Hamburg’la görüşmeler sürüyor. Eğer Malouda’nın da sözleşmesi feshedilirse Kolo Toure’yle olan temaslar da hız kazanacak. Ancak şimdilik ana gündem Hollandalı yıldız. Menaceri aracılığıyla Belçika ekipleriyle görüştüğü öğrenilen Colman konusu bir iki güne kadar netlik kazanırsa Bordo-Mavililer, Van der Vaart’ın kulübüne reddedemeyeceği bir teklif yapacak. Hollandalı oyuncu için Hamburg’a 3 milyon Euro, Vaart’a ise yıllık 2 milyon 500 bin Euro önermeye hazırlanan Trabzonspor, kabul edilmemesi durumunda alternatif bir teklif daha hazırlıyor.

    Başkan da ısrarcı


    Teknik direktör Halilhodzic’in de kesin olarak kadrosunda görmek istediği ofansif orta sahaya transfer dönemi bitmeden imza attırılacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bu transferin gerçekleşmesi konusunda ısrarcı. Bu yüzden yönetim, Vaart için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title