Haberler

Trabzonspor'da Türkiye Kupası Kutlamaları Sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde 5 Mayıs Çarşamba Günü Gap Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 Yenerek Kupanın Sahibi Olan Trabzonspor'da Kutlamalar Sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde 5 Mayıs Çarşamba günü GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'da kutlamalar sürüyor.

Bordo-mavililer, Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yanında bulunan Trabzon Yat Limanı'nda yaklaşık 5 bin taraftarın katıldığı köfte partisi ile kupa sevincini sürdürdü.

Karadeniz ekibi oyuncuları, ilk olarak tesislerden en geç futbolcu Rasimcan'ın taşıdığı kupayı ile yürüyerek Yat Limanı'na gitti. Taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş ve kulüp başkanı Sadri Şener kutlama alanında hazırlanan platforma gelerek taraftarı tek tek selamladı. Daha sonra Şener ve Rasimcan birlikte elleriyle kupayı taraftarlara doğru kaldırdılar.

Taraftarların isteği üzerine takım kaptanı Egemen ile Song, taraftarlara üçlü tezahürat yaptırdılar. Kolbastı müziğinin çalmasının ardından da kulüp başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'yı futbolcuların önüne atarak ona kolbastı oynattı. Yattara'nın oynadığı kolbastı taraftarlardan büyük alkış topladı.

Törende kulüp başkanı Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Egemen birer konuşma yaptılar.

- ŞENER: 'İNŞALLAH DAHA BÜYÜK BAŞARILARIMIZ OLACAK'-

Kulüp başkanı Sadri Şener, burada yaptığı konuşmada, kupayı kazanmalarının baş sebebinin taraftarlar olduğunu belirterek, 'Onun için size çok teşekkür ediyorum. Oynadığımız her maçta, gittiğimiz illerde 'bize her yer Trabzon.' Bununla çok iftihar ediyorum' dedi.

Bugün gazetelere yansıyan bir haberi de taraftarlarla tekrar paylaşmak istediğini anlatan Şener, 'Eskişehirspor Kulübü Başkanı, 'Bu Trabzonspor taraftarı tarikat gibi bir şey mi? nereye gitsek onlarla karşılaşıyoruz' dedi. Hakikaten öyle. Şimdi inşallah bir kupa daha getireceğiz. Basketbol takımı Beko Basketbol Ligi'ne çıktı. Trabzon Karadenizspor, play-offa kaldı. Umut ediyorum Bank Asya 1. Lig'e inşallah çıkarız. Elimizden gelen tüm gayretleri göstererek bunları yapabildik. Seneye inşallah daha büyük başarılarımız olacak' ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da çok ilgi gördüklerini kaydeden Şener, 'Sayın Valimiz ve belediye başkanımızın orada bize gösterdikleri yakınlığa, dostluğa teşekkür ediyoruz. Trabzonsporlu olmak biraz da sorumluluk gerektiriyor. Kombine bilet, Trabzoncell ve Trabzonspor Clup satışlarımız için taraftarlardan bütçeleri doğrultusunda hareket etmelerini istiyoruz' diye konuştu.

- GÜNEŞ: 'BAŞLANGIÇ OLARAK GÖRÜYORUM'-

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise taraftarın Trabzon'un sembolü, gururu ve geleceği olduğunu ifade ederek, 'Hepiniz yağmurda, karda soğukta sıkıntılı olan her dönemde bizi yalnız bırakmadınız. Bugün de yalnız bırakmadınız. Demek ki sıkıntıları ve sevinçleri paylaşan bir camiamız var. Mutluyuz gururluyuz' dedi.

Elde edilen sonucun sadece başlangıç olduğunu dile getiren Güneş, 'Herkesin bu başarıda büyük katkısı var. Burada bir bayramı kutluyoruz. Bu kupayı geleceğin ilk tohumlarının atıldığı gün olarak görüyorum. Değişmek için o değişime karar vermek, şu anda onu yapmak gerekiyor. Aldığımız sonuçların iyisi kötüsü geride kalsın. Bugün değişimin ilk günü olsun, geleceği aydınlık bir Trabzonspor'u birlikte sağlayalım' diye konuştu.

Kupada emeği geçen herkesin bir kahraman olduğunu ifade eden Güneş, şunları kaydetti:

'Tek tek herkesinin ismini saymayalım. Hepsi kahraman, yönetim, teknik heyet, futbolcular. Bunun yanında valimizin, belediye başkanımızın herkesin bize katkısı var ama şunu söylemek istiyorum. Geldiğimde isim kadrosuna baktığımda kendi oyuncularımızda şunu gördüm, bunu siz de görebilirsiniz. Umut Bulut, Onur, Barış, Murat, Egemen isminde oyuncularımız var. Onur ile onurlandık. Umut ile bulutları dağıttık. Muradımıza erdik. Barışımız var, biz fair-play takımıyız. Sevgi ile bakan takımız. Egemenliğimiz zaten var. Bütün isimler içinde bu tür şeyleri söyleyebilirsiniz. Özellikle şehrimizde nisan ve mayıs ayı bulut, sisin olduğu bir ay. Bugün de az var. Güneşin etkisiyle artık geride kalan bulutlar var. Bu isimlere isim olarak değil, kişilik olarak yetenek olarak güveniyorum. Özellikle sizin desteğinize güveniyorum ve onu arzuluyorum. Geleceği aydınlık bir Trabzonspor diliyorum.' Takım kaptanlarından Egemen Korkmaz ise tüm oyuncuların sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek, 'Üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu kupa bizim için kapanış değil aksine başlangıç. İnşallah önümüzdeki senelerde şampiyonluk kupasını burada hep beraber sizlerle kutlayacağız' dedi.

İbrahim Can'ın konser verdiği kutlamalarda taraftarlar, oluşturdukları uzun horon halkasıyla horon oynadı. Kutlamalarda yaklaşık 1,5 ton köfte tüketildi.

(SE-MK-MTE) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title