Haberler

Trabzonspor'da Süleyman Hurma İstifa Etti

Güncelleme:

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Onur Kıvrak'la sorun yaşayan Sportif Direktör Süleyman Hurma görevinden istifa etti.

Trabzonspor'da sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, sezon başlamadan görevinden istifa etti.

ONUR KIVRAK KARARI SONUNU GETİRDİ

Tecrübeli yönetici, kaleci Onur Kıvrak'ı kadro dışı bırakarak Türkiye'ye yollamıştı. Bu karar, Bordo-Mavili taraftarların tepkisini çekmiş ve Onur Kıvrak, havalimanında büyük coşkuyla karşılanmıştı. Hurma, Onur Kıvrak'ı göndermesiyle ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Onur kalsın derlerse ben giderim" demişti.

"HERKES YERİNİ BİLECEK" DEMİŞTİ

Süleyman Hurma, Onur Kıvrak'ı kadro dışı bırakma kararı almasının ardından gazetemize yaptığı açıklamada çarpıcı sözler söylemişti. Hurma, " Trabzonspor'un doğrusu neyse ben onları doğru olarak kabul etmiş, o nedenle bu göreve gelmiş biriyim. İlk kez yapmıyorum, 25 senem bu işlerin içinde geçti. Ben durup dururken, ortada bir şey yokken takımın kaptanına böyle davranacak insan değilim. Bunun için çıldırmış olmak gerekir. Herkes olması gereken pozisyonu bilecek." ifadelerini kullanmıştı.

"TRABZONSPOR İÇİN DOĞRU OLANI YAPTIM"

Makedonya'nın Üsküp şehrinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Doğru olanı Trabzonspor için yaptığımı düşünüyorum. Hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım ama Trabzonspor camiası ve taraftarı başka bir durumu arz ediyorsa onu da kendileri bilir. Benim yapabileceğim bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Hurma, neden istifa ettiği yönündeki soruya yanıt vermezken, konuyla ilgili detaylı açıklamayı daha sonra yapacağını söyledi.

Trabzonspor'un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak dün Süleyman Hurma'yla yaşadığı diyalogdan sonra kadro dışı kalmış ve takımın Üsküp'teki kampından ayrılarak İstanbul'a gelmişti. Bu gelişmeden 24 saat geçmeden Hurma da İstanbul'a gelerek istifa ettiğini duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süleyman Hurma Onur Kıvrak Trabzonspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

ANALİST:

AZIZ YILDIRIM ŞİKEDE ERDOĞANIN KAPATTIRDIĞI 5 AĞUSTOSDA BİRGECEDE KANUN CIKARTTIĞA İŞDE BUNUN MÜKAFATI ERDOĞANIN İSVİCFEDEKİ HESABINA YATTI UYU TRABZON UYU AKP YE BİR OY BİLE TRABZONDAN CIKMAMASI LAZIMDIBİZİM PARTİMİZ TRABZONSPORDUR AKP DEĞİDİ KUPAYI YIDA ADAMIN GÖZÜNE BÖYLE SOKARLAR

17
6
yanıtYanıtla
figenMobil-ANDROID:

2011 yili sampionu trabzondur

7
6
yanıtYanıtla
AĞRILI04:

Bu hamsilerden bir cacık olmaz kümeye oynarlar

4
9
yanıtYanıtla
cimilli:

NORMAL FUTBOLCUYA DAYALI SİSTEMDE BU OLUR.

12
1
yanıtYanıtla
bize her yer hamsi:

fenerbahçeli

4
8
yanıtYanıtla
dogru mu:

Bu haberi baska bir uerde teyid edemedim insalah dogrudur. Ama bu dogruysa transferler yatti demektir. Olsun bu kadro 4. Luk icin yeterli. Sampiyon olsakda zaten kupamizi vermiyorlar. Gerek yok o kadar zorlamaya biz sadece avrupaya odaklanmaliyiz

9
2
yanıtYanıtla
ultrAslan1905Mobil-IOS:

Hurma efendi kendini Kayseri'de sandin herhalde senin borun büyük kulüplerde ötmez

8
2
yanıtYanıtla
kulaksizli deli neseMobil-ANDROID:

fenere lazim bole adam

0
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hurma gibi si çok bulunur fakat onur gibi kaleciler az yetişir

5
3
yanıtYanıtla
FernandezMobil-IOS:

Snajiderden yediği golü ne çabuk unuttunuz bi şereften namustan bahsedersiniz

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title