Haberler

Trabzonspor'da Savunma Sevinci

Trabzonspor'da savunma sevinci Ömür AVCI / TRABZON,(DHA) Trabzonspor'da sakatlık ve hastalıkları yüzünden 2 haftadır bordo mavli takımdan ayrı kalan 2 stoper Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in antrenmanlara başlayarak oynayacak durumda olması sevindirdi.

Trabzonspor'da savunma sevinci

Ömür AVCI / TRABZON,(DHA)

Trabzonspor'da sakatlık ve hastalıkları yüzünden 2 haftadır bordo mavli takımdan ayrı kalan 2 stoper Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in antrenmanlara başlayarak oynayacak durumda olması sevindirdi.

ANTRENMANA ÇIKTILAR

Ağır gribal enfeksiyon geçirdiği için 2 maçtır takımdan ayrı olan Aykut Demir ve uzun süreli sakatlığını atlatan Mustafa Yumlu, bugün takımla antrenmanlara başladı. Takımında 2 as ismin eksikliğinden Akhisar Belediyespor'la oynanan kupa ve lig maçlarında Salih Dursun-Musa Nizam ve Bosingwa-Douglas Franco ikililerini deneyip ancak verim alamayan Hami Mandıralı'nın savunmayı Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'le kurabileceği bildirildi.

ERKAN ZENGİN YARIDA BIRAKTI

Bordo mavlili takım, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Onur, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay, Güray ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir'in düz koşu yaptığı çalışmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin, soyunma odasına gitti.

18 OYUNCUYLA ANTRENMAN

Hasta ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle 18 oyuncuyla antrenman yapan bordo mavililer, çalışmanın ilk bölümde kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Hami Mandıralı, çift kale maç sırasında sık sık oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Yeni transfer Muhammet Demir'le de saha içinde bir süre görüşen Hami Mandıralı, bir ara Yusuf Erdoğan'a da sarılarak sohbet etti.

CUMHURBAŞKANINA BAŞKANDAN ZİYARET

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanları ziyaret etti. Konuyla ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen buluşmaya Başkanımız Muharrem Usta, Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu, Başkan Yardımcılarımız Zeki Öztürk, Önder Bülbüloğlu, Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreterimiz Gencağa Meriç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Gökhan Saral katıldı. Başkanımız Muharrem Usta 6 Aralık 2015 tarihinde başkan seçilmesinin ardından kendisine tebrik telgrafı gönderen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken görüşmede genel konular ve inşaatı sürmekte olan Akyazı Stadyumu ile ilgili bilgiler de verdi. Görüşme sonrası Başkanımız Muharrem Usta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 53 numaralı formamızı hediye etti. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'a da ziyarette bulundu."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hami Mandıralı Mustafa Yumlu Aykut Demir Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title