Haberler

Trabzonspor'da Planlar Avrupa İçin

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçından 10 puan çıkaran Trabzonspor, pazartesi günü karşılaşacağı Gençlerbirliği ve 30'uncu haftada konuk edeceği Fenerbahçe maçlarından galibiyetle ayrılarak Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında Medipol Başakşehirspor ile berabere kalarak Avrupa kuplarına katılma yolunda yara alan Trabzonspor, umudunu sürdürüyor. Ligde oynadığı son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alarak 10 puan toplayan bordo mavililer, Gençlerbirliği maçını kazanıp Avrupa iddiasını kovalamayı hedefliyor.

Trabzonspor, kötü geçen sezonu Avrupa ile taçlandırmayı arzularken, pazartesi günü oynanacak Gençlerbirliği ve sonraki hafta Avni Aker'de konuk edeceği Fenerbahçe maçına büyük önem veriyor. Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarının Avrupa hedefleri doğrultusunda önemli olduğunu belirterek, "Önümüzdeki iki maç, bu sezon ki Avrupa hedefimizde belirleyici olacak. İlk olarak Gençlerbirliği, ardından da Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

GÜRAY FORMA BEKLİYOR

Bu arada, Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle tedavi için ülkesine giden Bosingwa'nın yerine, Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de Güray Vural'ın görev yapması bekleniyor. Bordo mavili takıma devre arasında transfer olan ve ilk maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle takıma katkı sağlayamayan Güray, Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın forma şansı vermesi durumunda bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. 27 yaşındaki oyuncu, ligde kalan 6 haftada 11'deki yerini sağlamlaştırarak takıma katkı sağlamayı hedefliyor.

TRABZONSPOR KULÜBÜNE ZİYARET

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Trabzonspor Kulübü'ne ziyarette bulundu. Bordo mavili kulübün Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Şen ve Adem Beder ile görüşen Baykan, yönetim kuruluna görevinde başarı diledi. Asbaşkan Ahmet Çubukçu ise Baykan'a ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

BAYKAN'DAN AKYAZI AÇIKLAMASI

Temmuz ayında yapılacak olan Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnaside) için Trabzon'a gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Akyazı Stadı'nı da gezdi. Baykan, Akyazı Stadı'nda çalışmaların süratle yürüdüğünü belirterek, önümüzdeki sezona yetiştirilmesi için gereken çabanın gösterildiğini ifade etti.

TRABZONSPOR DERGİSİNİN 137'İNCİ SAYISI ÇIKTI

Trabzonspor Kulüp dergisinin 137'inci sayısı, yeni tasarımıyla bayilerdeki yerini aldı. Derginin son sayısında, kulübün efsane başkanlarından Şamil Ekinci'nin röportajı yer alıyor. Dergide ayrıca kulübün efsane futbolcularından Cemil Usta ve Mustafa Gedik'in aileleriyle yapılan röportajların yanı sıra, Trabzonspor Medical Park basketbol takımının Baş Antrenörü Ahmet Kandemir ve 1461 Trabzon'un başarılı futbolcusu Okan Yıldız'ın da söyleşileri bulunuyor.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title