Haberler

Trabzonspor'da M'bia Fransa'ya Döndü

Güncelleme:

Trabzonspor'un sözleşme imzalatmak için Türkiye'ye getirdiği M'bia, bugün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonunda istediği imza parasını alamayınca Fransa'ya döndü.

Trabzonspor'un sözleşme imzalatmak için Türkiye'ye getirdiği Kamerunlu Stephane M'bia, bugün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonunda da istediği imza parasını alamayınca Fransa'ya döndü. İbrahim Hacıosmanoğlu, Stephane Mbia transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

HACIOSMANOĞLU: KİMSE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMASIN

Hacıosmanoğlu, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, "Mbia ile anlaşma yaptık. Ama resmiyete dökmedik. Elden kaçmasın diye dün tesislerde ön protokol yaptık. Fakat orada bir madde vardı. O maddeden oyuncuyu vazgeçiremedik. İmza parası filan sorun değildi. Yıllık 2.6 milyon Euro garanti paraya da evet demiş ve imzalamıştık. O maddeden onu vazgeçirebileceğimizi düşündük. O madde de alacaklarında 15 günden fazla gecikme olursa serbest kalır. Ayrıca her geçen gün için 5000 euro faiz alır' ifadesi vardı. Dün görüşmeleri bırakıp gitmesin diye kabul etmiş gibi gözüktük. Ancak bugün görüşmelerin başladığını borsaya bildirip resmi adımları başlatınca o maddede esneklik yapmasını ve bu süreyi 45 güne çıkarmasını istedik. Fakat burnundan kıl aldırmadı. Süleyman beyle İstanbul'a geldi. Ben İstanbul'dayım. Süleyman beye 'onu gönder' dedim. O da İstanbul'da kendisiyle vedalaştı. Şu an Süleyman beyle kendi ofisimdeyim. Çok daha iyi oyuncular alacağız. Kimse hayal kırıklığı yaşamasın." dedi.



KAMPTAN TRABZON'A GELDİ

Trabzonspor, İngiltere'nin Queens Park Rangers Kulübü'nün 2 yıldır kiraladığı İspanya'nın Sevilla takımında UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşama başarısı gösteren 29 yaşındaki Stephane M'bia ile prensip anlaşmasına varınca 10 Haziran'da borsaya Kamerunlu futbolcuyla görüşmelere başlandığına dair bildirimde bulundu.

SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILDI

Kamerun milli takımı kampının ardından çarşamba gecesi Trabzon'a getirilen M'bia, perşembe günü sağlık kontrolünden geçirildi ve cuma günü sözleşme imzalanacağı duyuruldu.

YENİ ŞARTLAR İLERİ SÜRDÜ

Ancak dün sabah Kamerunlu oyuncu ile son pürüzleri görüşmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen Sportif Direktör Süleyman Hurma, M'bia'nın ileri sürdüğü şartları görünce adeta şok oldu. M'bia'nın daha önce senelik garanti ücretlerine 500'er bin euro olarak eklenmesini kabul edilirken 1.5 milyon euro imza parasını peşin olarak istemesi, ayrıca maç başı ücretlerine zam yapılması talebi görüşmelerin önünü tıkadı.

DÜN GECE HURMA'YLA BİRLİKTE İSTANBUL'A GİTTİ

Dün akşam saatlerine kadar Trabzon'da süren görüşmelerden sonuç çıkmayınca M'bia ve Süleyman Hurma, dün gece geç saatlerde İstanbul'a gitti. Bugün Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmesi beklenen M'bia, hazırlanan protokolü imzalayarak ani bir kararla Fransa'ya döndü. Protokolde, M'bia'nın istediği şartların yer aldığı ve bozulması halinde herhangi bir tazminat maddesi koyulmadığı öğrenildi.

YA ÇAĞRILACAK YA VAZGEÇİLECEK

Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra bordo mavililerin kesin kararını vereceği, bu karara göre M'bia'nın tekrar Türkiye'ye çağrılabileceği veya transferden vazgeçileceği belirtildi.

"PARA YATIRILMAZSA GELMEM"

M'bia'nın ayrılışından önce bordo mavili kulüple protokol imzaladığı, 1.5 milyon euro imza parasının hesabına yatırılması halinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalamayı kabul ettiği öne sürüldü.

Kamerunlu oyuncunun, sözleşme imzalamak için ön şart olarak belirttiği 1.5 milyon euroluk imza parasının peşin olarak hesabına yatırılmaması halinde Türkiye'ye dönmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor İstanbul Türkiye Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

BİNGÖLLÜ:

HAMSİLER BALIĞI KAÇIRDI PUHAHAHAHA!

9
6
yanıtYanıtla
KÜRT:

bu afrikalılarda ki para hırsı hiç kimsede yok. disiplin desen oda yok. ruh desen oda yok. trabzon için hayırlısı bu bence.

8
2
yanıtYanıtla
alptuMobil-ANDROID:

Yazik su adamlara verilen bunca paraya anadolunun her tarafinda pirlanta gibi cocuklar varken

10
0
yanıtYanıtla
merke:

trabzonluyum ama yakısmadı. adamı resmen kandırmak ıstemısler yazık yakıştıramadım bu arada trabzonlu değilim hahhahahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaahhaaaaa hunharca gulen adamımmm

7
3
yanıtYanıtla
SailorMobil-IOS:

Zuhhahahahahah hunharca güldüm. Trabzon sen bizim eğlencemizsin zıahhahabha. Ne güldüm beeeee ))))))

6
4
yanıtYanıtla
3444mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

dahada beter olacaksın trabzon fb uğraşacagina ts nasıl daha iyi yaparım bunların düşüncesi ce çabası içinde ol

3
6
yanıtYanıtla
tsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Şike yapan takım arıyormuş renkler sarı lacivert çıkmayınca imza atmamış

1
7
yanıtYanıtla
Efecan HakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hacıosmanoğlu ne yaptını sende bilmiyorsun M bia M bia nerede M bia daha Parasını veremiyorsunuz ondan sonra kimse hayalkırıklığı yasamasın en büyük hayalkırıklığını seninle yaşadık doğru politika izlryin

6
2
yanıtYanıtla
dadas_25mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

La noldu vitaminsiz Kandıramadin mi adamı?

6
2
yanıtYanıtla
murat aydın:

baktıki bunlar hırsız değil gitti adam. . . fenere gelecekmiş.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title