Haberler

Trabzonspor'da Kombine Kartların Genel Satışına Başlandı

Trabzonspor'da 2017-2018 sezonunda iç saha maçlarında geçerli olacak sezonluk kombine kartların genel satışına başlandı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, genel kombine satışlarının fiyatlarına ilişkin şu bilgiler paylaşıldı:

"Platinum B Blok 7 bin lira, Platinum A-C Blok ?6 bin 500 lira, VIP Gold ?5 bin lira, VIP Silver ??4 bin lira, Kategori 1 (Batı 1) bin 500 lira, Kategori 2 (Batı 2) bin 200 lira, Kategori 3 (Doğu 1) ?bin 100 lira, Kategori 4 (Doğu 2) ?900 lira, Kategori 5 (Doğu 3) ?700 lira, Kategori 6 (kale arkaları) 400 lira. Bunun yanı sıra 2017-2018 sezonunda derbi maçlar hariç günlük maç bileti fiyatlarımız ise Platinum B Blok ?425 lira, Platinum A-C Blok ?400 lira, VIP Gold 300 lira, VIP Silver 250 lira, Kategori 1 (Batı 1) 90 lira, Kategori 2 (Batı 2) 70 lira, Kategori 3 (Doğu 1) 60 lira, Kategori 4 (Doğu 2) ?50 lira, Kategori 5 (Doğu 3) 40 lira, Kategori 6 (Kale Arkaları)? 25 lira olarak sezon boyunca uygulanmak üzere sabitlenmiştir."

Kombine satışlarının sadece Trabzonspor logolu kartlara yapıldığı vurgulanan açıklamada, kombine alacak taraftarların Passolig kartlarını en az sezon sonuna kadar vizeletmiş olmaları gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, kombine alımlarında kadınlara yüzde 50, öğrenci kimlik kartını ya da belgesini ibraz eden öğrencilere ise yüzde 30 indirim uygulanacağı belirtilerek, kadın ve öğrenci için geçerli indirimli satışların sadece gişelerden yapılacağına işaret edildi.

Yeni sezon kombinelerin 2017-2018 sezonunda oynanacak tüm resmi maçlar için geçerli olacağı bildirilen açıklamada, bu sezon kombine satın alan taraftarlara gelecek sezon yüzde 10 indirim hakkı tanınacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title