Haberler

Trabzonspor'da Kale Onur'la Sağlam

TRABZONSPOR kaptanı Onur, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında bugüne kadar oynadığı 9 maçta 3 golle en az gol yiyen kaleci oldu. Ligin ilk devresinde kalesinde 20 gol gören 29 yaşındaki Onur'u 7 golle Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri takip etti.

25 MAÇIN 12'SİNDE KALESİNİ GOLE KAPADI

Takım kaptanı da olan Onur, bu sezon 25 lig maçının tamamında görev aldı, söz konusu karşılaşmaların 12'sinde rakiplerine geçit vermedi. 12 maçta kalesini gole kapatan Onur, bu alanda da Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan ile birlikte zirvede yer aldı. Deneyimli kaleci, bu sezon 25 maçta 2250 dakika sahada kalırken, kalesinde 23 gol gördü.

YENİ STATTA GOL YEMEDİ

Trabzonspor'un yeni stadı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde rakiplerine geçit vermiyor. Ligin ikinci yarısında 19'uncu haftada oynanan Gaziantepspor maçıyla birlikte yeni stadına geçiş yapan ve burada 4 maça çıkan bordo mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti, attığı 7 gole karşılık kalesinde gol görmedi. Ligin ikinci yarısında sadece 3 gol yiyen Trabzonspor'da kaleci Onur iç saha maçlarında kalesini gole kapatmayı başardı.

AKSOY'DAN REKOR ÇAĞRISI

Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Beşiktaş ile oynanacak maçta taraftarı ses rekoru kırmaya davet etti. Galatasaray karşılaşmasıyla iç saha seyirci rekoru kıran bordo mavili taraftarlara seslenen Aksoy, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımlarda, "Galatasaray karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oynanan futbol, taraftar, horon, kolbastı ve atmosfer muhteşemdi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde taraftar rekorumuzu kırdık. Şimdi sırada ses rekoru var. Beşiktaş maçında Guiness Ses rekorunu kırmaya var mısınız? Beşiktaş ile 8 Nisan'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynayacağımız maçta tek yürek, tek ses olup fırtınanın gücünü ve sesini tüm dünyaya duyuralım" ifadelerine yer verdi.

N'DOYE KENDİNİ BULDU

Trabzonspor'da ligin ilk yarısında sadece 1 gol kaydeden 32 yaşındaki forvet oyuncusu Dame N'Doye, ikinci yarıda artan performansıyla dikkat çekti. Senegalli futbolcu ligin ikinci devresinde 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek takımının aldığı başarılı sonuçlara katkı sağladı. 2015-16 sezonunda bordo mavili takıma transfer olan N'Doye, ayrıca Trabzonspor formasıyla da en gollü sezonunu yaşıyor. Takımdaki ilk yılında 14 maçta 1 gol kaydeden Dame N'Doye, bu sezon bordo mavililerde ligde ve kupada forma giydiği 24 karşılaşmada 7 gol attı, 2 de asist yaptı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Şenol Güneş Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title