Haberler

Trabzonspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Basına Kapalı Başladı

Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarına bugün salonda yaptığı antrenmanla başladı.

Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarına bugün salonda yaptığı antrenmanla başladı.

KENDİ TESİSLERİNDE ÇALIŞACAK

Trabzonspor, hazırlıklarını diğer takımların aksine Antalya yerine kendi tesislerinde sürdürmeyi tercih etti. Balıkesirspor maçının ardından yapılan altı günlük izinden sonra bordo mavililer bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yenilenen kondisyon salonunda ikinci yarının ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda, bordo mavili oyuncular ısınma hareketlerinin ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenmana Afrika Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Belkalem, Medjani, Yatabare ve Constant ile sakatlığı bulunan Deniz Yılmaz katılmadı.

50 GÜNDÜR KAPALI

Trabzonspor'da göreve geldikten sonra antrenmanları basına ve taraftara açmayan Teknik direktör Ersun Yanal, bu kuralından ikinci yarı hazırlıkları sırasında da vazgeçmedi. Başarılı teknik adam, son olarak 24 Kasım'daki antrenmanın ilk 15 dakikasını basın mensuplarına açmıştı. Aradan geçen süre içinde sadece 10 Aralık'ta Polonya deplasmanında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde kurallar gereği yine ilk 15 dakikası basına açık olarak çalışan bordo mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarına da yine basına kapalı olarak başladı. Bu arada Trabzon'da 3 gün önce etkili olan kar yağışı nedeniyle tesislerdeki sahaların temizleme çalışmalarının sürdürüldüğü de belirtildi.

DOKTOR İSTİFA ETTİ

Trabzonspor'da kulüp doktoru Hakan Bozdoğan görevinden ayrıldı. Sağlık Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demir, Bozdoğan'dan gelen talebi yönetim kurulu olarak kabul ettiklerini ve sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirterek, "Görevinden ayrılan Bozdoğan'a bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" dedi. Ömer Demir ayrıca Bozdoğan'a hizmetleri dolayısıyla bir teşekkür plaketi verdi. Trabzonspor'da yeni kulüp doktorunun önümüzdeki günlerde açıklanacağı vurgulandı.

HAKAN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Trabzonspor'un Kayserispor'dan transfer ettiği kaleci Hakan Arıkan, bu sabah Trabzon'a geldi ve ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçti. Takımın sabah çalışmasına çıkmayan Hakan Arıkan'ın basına kapalı şekilde sözleşme imzalaması bekleniyor. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Ersun Yanal Bozdoğan Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title