Haberler

Trabzonspor'da Güray Vural ve Bosingwa İmza Attı 2-

Trabzonspor'da Güray Vural ve Bosingwa imza attı 2-

Trabzonspor'un yeni transferi Güray Vural ile yeniden bordo mavili ekibe geri dönen Jose Bosingwa sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor'dan renklerine kattığı Güray Vural ve yeniden Trabzonspor'a dönen Portekizli oyuncu Jose Bosingwa için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Güray 3,5, Portekizli oyuncu Bosingwa ise 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreni öncesi konuşan Trabzonspor Genel Saymanı Orhan İlarslan, her iki transferin takıma katkı sağlayacağına inandıklarını belirterek, Taraftarımızın çok sevdiği Trabzonspor ile özdeşmiş arkadaşımız Bosingwa tekrar aramıza döndü.

İyi niyetinden ötürü kendisine Trabzonspor adına teşekkür ediyoruz. Yönetimimizin de çok istediği Güray arkadaşımız da oynadığı maçlarda çok iyi bir çıkış yakaladı. Trabzonspor'a olduğu kadar Türk futboluna milli takım düzeyinde de katkı yapacaktır dedi.

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın da etkili transferler yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu

Güray kardeşimiz bizim de sürekli takip ettiğimiz, kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncuydu. Akhisar Belediyespor'a Alper ve Soner Aydoğdu arkadaşlarımız bu nedenle verilmiştir. Onlara da futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Güray Vural da en kısa sürede antrenmanlarla takımımızla birlikte olacak. Bosingwa da kaliteli iyi bir oyuncumuz. Talihsiz sakatlık geçirdi. Sakatlık sonrası bazı nedenlerden dolayı aramızda ayrılmak zorunda kaldı. Kulübümüze yaklaşım tarzı, yine bizim camiamızla birlikte olma isteği bu transferde etkili oldu. Bu yaklaşım, bazı sorunları da ortadan kaldırdı. Antrenmanlarla eski gücüne kavuştuğunda takımımıza katkı sağlayacaktır.

VURAL ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM

Trabzonspor camiasında olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Güray Vural ise, Trabzonspor gibi büyük camiaya geldiğim için hem mutluyum hem de gururluyum. Umarım ortaya koyacağım mücadeleyle taraftara kendimi sevdiririm. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah takım olarak da Trabzonspor'u layık olduğu yere getireceğiz diye konuştu. Güray, Akhisar Belediyespor maçında oynayıp oynamayacağı sorusu üzerine de, Hocam görev verdiği sürece oynarım. Hazırım. İki maçı da eski takımıma karşı oynamamız da ilginç bir tesadüf. İnşallah turu geçen taraf oluruz yanıtını verdi. Güray, bordo mavili ekibin sol kanadında sorun yaşandığının vurgulanması üzerine de, O mevkinin asıl oyuncusu olduğum için artık sorun olacağını sanmıyorum diyerek açıklamasını noktaladı.

BOSİNGWA SANKİ HİÇ GİTMEMİŞİM

Buraya dönmeme sağlayan yönetime, takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sanki hiç gitmemişim gibi karşıladılar. Buradan kalben ayrılmamış bir oyuncuydum. Yuvama döndüğüm için bir kez daha teşekkürler diyen Bosingwa da, ne zaman hazır olacağı sorusu üzerine uzun bir sakatlık süresi yaşadığını hatırlattı, Pazartesi benim için hala erken bir tarih. Hemen hemen imkansız görünüyor ifadelerini kullandı. Trabzonspor tarihinde bir ilk yaşandığı vurgulanarak bir yabancı futbolcunun ikinci kez bordo mavililere imza attığının hatırlatılması üzerine konuşan Bosingwa, Trabzon tarihinde ilk defa böyle bir olay olduğunu bilmiyordum. Ortaya konan iyi niyetli mücadele ile insanların takdirini kazanmak beni mutlu ediyor diye konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Güray Vural Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title