Haberler

Trabzonspor'da Cüneyt Çakır'a Tepkiler Dinmiyor

Trabzonspor’da, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır’a olan tepkiler dinmiyor.

Trabzon spor'da, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır'a olan tepkiler dinmiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden ve rakibine 1-0 mağlup olan bordo-mavililerde karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a olan tepkiler dinmiyor. Spor Toto Süper Lig'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzon spor - Galatasaray maçını yöneten Cüneyt Çakır, 3 sezon sonra iki takım arasında oynanan bir maçta düdük çalmasının ardından verdiği kararlarla bordo-mavili camia ve spor kamuoyu tarafından eleştirildi.

Bordo-mavili camia ve taraftarlar sosyal medya üzerinde Cüneyt çakır'ın verdiği kararlarla ilgili olarak yönetimin ciddi önlemler alması gerektiğini noktasında birleşirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) görevli yöneticileri, bordo-mavili kulübün haklarına korunması noktasında göreve davet edildi.

Bordo-mavili kulübün, hakem Cüneyt Çakır'ın vermiş olduğu kararlarla ilgili olarak bir açıklama yapması bekleniyor. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title