Haberler

Trabzonspor'da Başkan Adaylarından Dostluk Gösterisi

Trabzonspor'da başkan adaylarından dostluk gösterisi

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta gerçekleştirilecek kongresinde başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, kahvaltıda bir araya geldi, dostluk mesajları verdi.

KOLTUĞA OTURTTU

Trabzonspor'un yarın başlayacak ve iki gün sürecek kongresi öncesinde camiadaki gerilimi azaltmak için üç başkan adayı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Tesislere önce Muharrem Usta, 5 dakika sonra da Celil Hekimoğlu giriş yaptı. İdari binanın üçüncü katındaki başkanlık makamına çıkan her iki adayı da çok sıcak biçimde karşılayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nu, Bu koltuk çok sıcak. Ateşi hissedin diyerek kısa süreyle makam koltuğuna oturttu. Bir süre makam odasında sohbet eden üç isim, daha sonra basın mensuplarının yanına geçti. Ankara'da yaşayan Trabzonspor kongre üyesi işadamı Şükrü Kuleyin'in girişimleriyle gerçekleştirilen organizasyon öncesinde birbirleriyle şakalaşan başkan adayları, Biz aslında hep böyleydik de sizin haberiniz yoktu diyerek gazetecilere takıldı.

DERDİMİZ, SEVDAMIZ TRABZONSPOR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, böyle bir organizasyonu hatırlamadığını ve bir ilki yaşadıklarını belirterek şunları söyledi

Trabzonspor'un elbette ki abileri var ama hep bekliyorlar ki, bize gelsinler, biz tavsiyede bulunalım. Şükrü Bey, üçümüze de gelerek böyle bir organizasyon yaptı. 'Trabzon'un medeni bir şehir olduğunu dünyaya gösterelim' dedi. Bizim derdimiz de sevdamız da Trabzonspor. Buraya gelmeden önce makamda, önce Muharrem Bey sonra Celil Bey'in ikisini de teker teker koltuğa oturttum, 'ateşini hissediniz biraz kongreye girmeden önce' dedim. Bizim koltuk sevdamız yok. Tek sevdamız Trabzonspor'un başarılı olması. Allah Trabzonspor'u özlenen başarılara hangimiz taşıyacaksa ona başkanlığı nasip etsin. Her ikisi de inanıyorum ki aynı duyguları taşıyordur. Trabzonspor'u birisi şampiyon yapsın biz de onu alıp omuzlarımızda taşıyalım.

CEZA ALSAM DA TRİBÜNDE OLACAĞIM^

Trabzonspor'da 2.5 senedir başkanlık yaptığını hatırlatan İbrahim Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü

Başkan olmak ayrı şey, başkan olduktan sonra yönetmek ayrı şey. Herşey tecrübe istiyor. İki sene kötü bir sezon yaşadık. Sadece Avrupa'da ufak bir başarımız vardı. Bunları açıklamamdaki sebep, neden başkan adayı olduğumu bilmeniz içindir. İkinci sene hakikaten bizden kaynaklanan bir olaydan sonra Trabzonspor bugünkü puanda olsaydı, 'biz iki senedir başaramadık, üçüncü sezonumuzda da başaramıyoruz' diyip, daha iyi yapacak olan arkadaşlara destek olurduk. Ama ne yazık ki Galatasaray maçından sonra bizim nezdimizde Trabzonspor'a yapılan operasyonları dünya gördü. Trabzonspor bugün 17 değil, çok daha iyi puanlarda olabilecek durumdaydı. O yüzden tekrar aday oldum. Yoksa, 'bu koltukta oturalım da Trabzonspor ne olursa olsun' diye düşünmek en büyük ihanettir. Kongrenin de bu dostluk havasında geçmesini, kongre bittikten sonra da bunun sürmesini diliyorum. Bilmiyorum yöneticilikten düştükten sonra tribüne gitme şansım var mı ama, Pazartesi günü ceza verecek olsalar da, kim başkan olursa olsun aynı şekilde üçümüz o tribünde oturup Trabzonspor'un maçını seyredelim. Bu kongre öncesi verilen bir görüntü değil, kongreden sonra da sürecek bir görüntü. Trabzonspor için hayırlısı neyse o olsun.

USTA MEDENİYET VE DOSTLUK MESAJI VERECEĞİZ

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta da, Trabzon'un futbolun ve sporun başkenti olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı

Bu başkentten Türkiye'ye çok iyi dostluk mesajı vermemiz gerekiyor. Spor bütün dünyada dostlukların aracıdır. Trabzon'da şu veya bu nedenle ortaya çıkan tablo var ki, bu tablo bütün camiayı üzüyor. Biz bugün bütün Türkiye'ye ve camiaya mesaj vermek istedik. 2.5 sene önce de seçimi kaybettiğimizden bugüne kadar kırıcı olmadan dostluklar içinde geçmesi gereken bir süreci yaşadık. Elimizden geldiği kadar gayret ettik. Bu kulüp sonuçta bizim. Trabzonspor başkanı bizim başkanımız. Bundan sonra gelecekler için de aynı şey geçerli. Seçime kadar değil, var olduğumuz sürece bu dostlukları sürdürmemiz lazım. Tüm delegelere ve taraftarlara bir mesaj veriyoruz. Tek bir insanımızın rencide olmayacağı çok güzel bir kongre geçirerek Türkiye'ye 'Trabzonspor bu, medeniyet, dostluk, kardeşlik bu' mesajını vermemiz gerekiyor. Bu bir seçim. 3 kişi birden kazanmayacak. Kim kazanırsa kazansın hepimiz Trabzonspor için yine var olacağız, yine koşmaya devam edeceğiz, yine kol kola devam edeceğiz. Sıkıntıda da mutlulukta da bu hayatı kucaklamaya devam edeceğiz.

HEKİMOĞLU KÖTÜ GÖRÜNTÜYÜ ORTADAN KALDIRDIK

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu ise, özlenen bir tabloyu gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü

Türkiye çapında imajımızda sanki kavga eder bir görüntü var. Biz sayın başkanla da Muharrem beyle de sürekli konuşuyoruz. Ama bazıları basına yansımıyor. İçimizde kavga yok ama dışarıda öyle bir görüntü var. Bu buluşmayla bunu da kapatmış olduk. İnşallah kongreden sonra yine el ele kol kola Trabzonspor bayrağını en yukarı taşımak için birlikte mücadele ederiz.

KOL KOLA POZ VERDİLER

Konuşmaların ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, kongredeki rakiplerinin ellerini havaya kaldırdı ve basın mensuplarına dostluk pozu verildi. Organizasyon daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

ORTAK DİVAN BAŞKANI BELİRLEDİLER

Bu arada başkan adaylarının büyük tartışmaların çıkması beklenen kongre divan başkanlığı seçimi için de ortak aday belirlediği ifade edildi. Trabzon'un merkez belediyesi olan Ortahisar Belediye Başkanı avukat Ahmet Metin Genç'in, üç adayın da isteğiyle kongre divan başkanlığına aday gösterileceği, yardımcısının ise Şükrü Kuleyin olacağı vurgulandı. Ayrıca kongre divan heyetine her aday birer isim önerecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Muharrem Usta Muharrem Bey Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title