Haberler

Trabzonspor'da Adem Gelirse Henrique Gidecek

Trabzonspor yönetimi, kadrolarına katmak istedikleri Kasımpaşasporlu Adem Büyük'ün transferinin gerçekleşmesi halinde, Henrique'ye gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağını açıkladı.

Trabzonspor yönetimi, kadrolarına katmak istedikleri Kasımpaşasporlu Adem Büyük'ün transferinin gerçekleşmesi halinde, Henrique'ye gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağını açıkladı.

Trabzonspor'un kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı 26 yaşındaki forvet oyuncusu Adem Büyük için Kasımpaşa kulübü farklı isteklerde bulunuyor. Bordo mavili takımın takas teklifine olumlu yanıt veren Kasımpaşa ilk başta Soner ve Aykut Akgün'ü istediği, daha sonra ise karar değiştirerek Aykut Demir, Aykut Akgün ikilisini talep ettiği belirtildi. Bu isteği değerlendirmeye alan bordo mavililerin, Adem Büyük'ün transferinin gerçekleşmesi durumunda Brezilyalı futbolcu Henrique'ye gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon takımın gol yükününün önemli bir bölümünü çeken Henrique için Arap kulüplerinden ciddi teklifler geldiği açıklandı.

BATUHAN KARADENİZ 400 BİN TL'YE SERBEST KALDI

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz olarak transfer ettiği Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi feshedildi. Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz ile kulübümüz arasındaki mevcut sözleşme, 400 bin TL sözleşme fesih bedeli karşılığı feshedilmiştir."

1461 TRABZON'DAN ALINAN FUTBOLCULARIN DURUMU BELİRSİZ

Bordo mavili takımın pilot takım 1461 Trabzon'dan A takım bünyesine kattığı Abdülkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş ve Mustafa Akbaş'ın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacakları belirsizliğini koruyor. Bu futbolcuların takımla birlikte sezon başı kampına getirileceği ve oradaki performanslarına bağlı olarak bazı futbolcuların sürekli forma şansı bulabilecekleri takımlara kiralanabileceği belirtildi.

SAMED YEŞİL FORMAYI GİYDİ

Trabzonspor'un Liverpool'dan transfer etmek istediği gurbetçi futbolcu Samed Yeşil, Almanya'da gurbetçi taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Taraftarların isteği üzerine bordo mavili formayı da giyen Samed, iyi bir Trabzonsporlu olduğunu ancak şu an için Türkiye'de futbol oynamak istemediğini söyledi. Bordo mavili yönetim de oyuncuya fikrinin değişmesi durumunda, 'Transfer için hazırız' mesajını yolladı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batuhan Karadeniz Trabzonspor Adem Büyük Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title