Haberler

Trabzonspor'da 15 Futbolcu Golle Tanıştı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Trabzonspor’da ilk yarının sona ermesiyle birlikte 15 futbolcu golle tanıştı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden Trabzonspor'da ilk yarının sona ermesiyle birlikte 15 futbolcu golle tanıştı. Takımın en golcü ismi ise 12 golle Oscar Cardozo olurken, bu oyuncuyu 5 golle Carl Medjani takip etti.

UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefleri doğrultusunda ilerleyen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ise şu ana kadar hedeflediği yere gelemedi. Ligde, Avrupa'da ve Kupa'da 51 gol atan Karadeniz ekibi, 15 oyuncunun ayağından gol buldu. Bordo-mavili takım kalesinde ise 35 gol gördü.

LİGDE 9 FUTBOLCU GOL ATTI

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 9 futbolcusunun ayağından gol buldu. Ligde takımın en golcü ismi 9 golle Oscar Cardozo oldu. Carl Medjeni ve Yusuf Erdoğan 4 golle Paraguaylı yıldızı takip eden isimler oldu. Bu oyuncuları ise Sefa Yılmaz ve Özer Hurmacı (3 gol), Mehmet Ekici ve Belkalem (2 gol), Mustafa Akbaş ve Yatabare (1 gol) takip etti. Karadeniz ekibi ligde attığı 29 golün karşılığını ise puan sıralamasında alamadı. Bordo-mavililer 31 golle ligde en çok gol atan Burasspor'un ardından 29 golle en çok gol atan ikinci takım oldu.

AVRUPA'DA EN GOLCÜ CONSTANT

UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı L Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak bir üst turda Napoli'nin rakibi olan Trabzonspor'da 9 futbolcu Avrupa'da gol atma başarası gösterdi. Karadeniz ekibinde Kevin Constant 2 golle takımın en çok gol atan ismi oldu. Gineli oyuncuyu 1'er golle Cardozo, Sefa, Belkalem, Medjani, Mehmet Ekici, Yatabare, Papadapoulos ve Waris takip etti.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 6 FUTBOLCU GOL ATTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Trabzonspor'da 6 futbolcu gol atma başarası gösterdi. Soner ve Waris 3'er gol atarken, Cardozo ve Serdar 2 gol, İshak ve Yatabare ise 1'er gol kaydetti.

CARDOZO VE YATABARE 3 KULVARDA GOL ATAN İSİMLER OLDU

Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ise toplamda 15 futbolcu gol atabildi. Cardozo ve Yatabare ise 3 kulvarda gol atma başarası gösterebilen isimler oldu. Bordo-mavili takımda 12 golle en golcü isim Cardozo oldu. Medjani (5 gol), Sefa, Yusuf, Waris (4 gol), Mehmet Ekici, Soner, Belkalem, Yatabare, Özer (3 gol), Constant, Serdar (2 gol), Mustafa Akbaş, Papadapoulos ve İshak (1 gol) atan isimler oldu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title