Haberler

Trabzonspor Başkanı Usta Trabzonspor Taraftarları, 61cell ile Birlikte Gereken Desteği Sağlayacaktır

Trabzonspor Başkanı Usta Trabzonspor taraftarları, 61CELL ile birlikte gereken desteği sağlayacaktır100 bin adet hattı çok kısa sürede bitirmemiz lazımErsun hocaya da iyi bir numara vereceğizYakında yeni stadın ismini açıklayacağızTerzioğlu Nabzı 61 atan şehrin numarasını 0561 ile başlatıyoruzMehmet Ekici Hedefimiz taraftarımızı mutlu etmekFutbolcuların formalarına özel numaraMustafa AKIN İstanbul,(DHA)Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Bugünden sonra hiçbir Trabzonlunun ve Trabzonsporlunun mazereti kalmadı.

Trabzonspor Başkanı Usta Trabzonspor taraftarları, 61CELL ile birlikte gereken desteği sağlayacaktır

100 bin adet hattı çok kısa sürede bitirmemiz lazım

Ersun hocaya da iyi bir numara vereceğiz

Yakında yeni stadın ismini açıklayacağız

Terzioğlu Nabzı 61 atan şehrin numarasını 0561 ile başlatıyoruz

Mehmet Ekici Hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek

Futbolcuların formalarına özel numara

Mustafa AKIN İstanbul,(DHA)

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Bugünden sonra hiçbir Trabzonlunun ve Trabzonsporlunun mazereti kalmadı. 100 bin adet hattı çok kısa bir süre içerisinde bitirmemiz lazım ki seneye üzerine bir yüz bin daha koyalım dedi.

Trabzonspor Kulübü ile Turkcell arasındaki 61cellin tanıtım toplantısı Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Düzenlenen toplantıya Muharrem Usta ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile birlikte bordo-mavili futbolculardan Mehmet Ekici, Luis Ibanez ve Fabion Castillo katıldı. 61CELL'in, Trabzonlular ve Trabzonspor'u birbirine daha da kenetleyeceğini dile getiren Başkan Muharrem Usta, Turkcell ile işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

TERZİOĞLU NABZI 61 ATAN ŞEHRİN NUMARASINI 0561 İLE BAŞLATIYORUZ

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu hem Turkcell hem de Trabzonspor için tarihi bir gün yaşadıklarını söyledi. Terzioğlu, Nabzı 61 atan bir şehrin bu heyecanına kayıtsız kalamazdık. 7 yaşındaki çocuğun da 90 yaşındaki ninenin de Trabzonspor ile yatıp kalktığı Trabzonlular için, Türkiye'de ilk kez onlara özel 0561 61 ile başlayan 100 bin en değerli numarayı hizmete sunduk. Hattın adını da taraftarın sesine kulak vererek 61CELL yaptık. Bu yeni hat hem Trabzonspor'a, hem de Turkcell'e yakışır olmalı diye düşündük. Biz de 'Rengimiz Belli, Hattımız Belli' diyerek Trabzonspor taraftarının mert, dürüst, samimi ve coşkulu duruşuna ortak olduk. Artık iyi gününde de kötü gününde de taraftarların yanındayız. Hattımızın ilk numarasını Trabzonspor taraftarları adına kulüp başkanı Muharrem Usta'ya takdim ettik dedi.

BAŞKAN USTA BÜYÜK TRABZONSPOR'UN TARAFTARLARI, 61CELL İLE BİRLİKTE KULÜBÜNE GEREKEN DESTEĞİ SAĞLAYACAKTIR

Başkan Usta, Trabzonspor çok zor bir dönemden geçti. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu zorlukları ekip arkadaşlarımızla birlikte aşmaya çalışıyoruz. Sıkıntılarımızı yavaş yavaş geride bırakarak, geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Kulübümüz bu sezon 50'nci yılına adım attı. 50'nci yıl bizim için bir hedeftir. O hedefe de 'yeniden doğuş' diyerek yola çıktık. İşte bu doğuşun önemli adımlarından biri de Turkcell ile yaptığımız işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan 61CELL'dir dedi.

Büyük Trabzonspor'un taraftarları, 61CELL ile birlikte kulübüne gereken desteği sağlayacaktır. Buna canı gönülden inanıyorum diyen Muharrem Usta, İlk hattı Trabzonspor taraftarları adına ben aldım diye konuştu.

100 BİN ADET HATTI ÇOK KISA SÜREDE BİTİRMEMİZ LAZIM

Trabzonluların ve Trabzonsporluların 61 sevdasına bir çözüm üretmek için böyle bir proje düşündüklerini aktaran Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, şöyle konuştu Turkcell'e teşekkür ediyorum, olağanüstü destek verdiler ve Türkiye'de nadide bir proje ortaya çıktı. Bütün Trabzonluların buna destek vereceğine inanıyorum. 61CELL'e o kadar inanıyoruz ki bu sene kombinelerimizin satışını bile bununla başlatıyoruz. Bu çok önemli. Trabzonluların, Trabzonsporluların sinerjisini, kombineye yapacakları desteği bununla başlattı ki yanına 'yetmez' dedik ve bir de formayı koyduk. Bugünden sonra hiçbir Trabzonlunun ve Trabzonsporlunun mazereti kalmadı. 100 bin adet hattı çok kısa bir süre içerisinde bitirmemiz lazım ki seneye üzerine bir yüz bin daha koyalım. Eminiz ki bu andan itibaren Trabzonsporlular bu hatları almak için büyük bir yoğunluk oluşturacak.

ERSUN HOCAYA DA İYİ BİR NUMARA VERECEĞİZ

Bazı hatların açık arttırma ile satılacağını ifade eden Başkan Usta, Açık arttırmaya çıkacak az sayıdaki özel numaralar için Ersun Hoca da açık arttırmaya katılabilir. Ersun Hoca zaten çok ciddi bir rakam ödeyerek bizden loca aldı. İnanıyorum ki, açık arttırmada da en önden yerini alacaktır. Hocamız ile dün görüşürken kendisinin 1961 doğumlu olduğunu söyledi, ona iyi bir numara vereceğiz dedi.

YAKINDA YENİ STADIN İSMİNİ AÇIKLAYACAĞIZ

Yeni yapılan stadın ismini açılıştan önce açıklayacaklarını dile getiren Usta, Stat ismi sponsorluğu konusunda da iyi gidiyoruz. İnşallah yakında o ismi de açıklayacağız. O konuda bir sorumuz yok, artık son detay görüşmeleri yapıyoruz. Trabzonspor artık yükselişte. Akyazı

Stadı'nın isim sponsorunu açılıştan önce duyuracağız. İyi bir marka yine Trabzon'a gelecek diye konuştu.

MEHMET EKİCİ HEDEFİMİZ TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK

Mehmet Ekici, Hedefimiz bu sene hem goller atmak ve taraftarımızı mutlu etmek derken Castillo, Tribünlerin tamamen dolu olduğu yeni stadyumumuzda nice gol sevinci yaşamak istiyorum diye konuştu.

Ibanez ise, Şehirde gezerken her yerde 61 rakamını gördüm. 61 numaralı çok ünlü bir oyuncumuz mu var diye sordum ve 61'in Trabzon ve Trabzonspor için sıradan bir numara değil, çok kutsal bir sembol olduğunu anladım ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARIN FORMALARINA ÖZEL NUMARA

61CELL'in tanıtım toplantısına bordo mavili takımın futbolcularından Mehmet Ekici, Fabian Castillo ve Luis Ibanez de katıldı.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, basın toplantısına katılan Mehmet Ekici'ye forma numarası olan 8'e özel numara hediye etti. Terzioğlu, Fabian Castillo'ya sonu 11 ile biten, Luis Ibanez'e ise sonu 88'le biten numara takdim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Usta Mehmet Ekici Trabzonspor İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title