Haberler

Trabzonspor Başkanı Usta, Küçük Öğrencilerle Tiyatro İzledi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen, 'Hayalim Bordo Mavi' adlı tiyatro gösterisini ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte izledi.

Trabzon spor Başkanı Muharrem Usta, kulübün Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen, 'Hayalim Bordo Mavi' adlı tiyatro gösterisini ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte izledi.

Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'ne gelen ilköğretim okulu öğrencilerini kapıda karşılayan Başkan Muharrem Usta, çocuklarla kısa süre sohbet etti. Minik öğrencilerin arasında tiyatro oyununu izleyen Usta, daha sonra kürsüye çıkarak konuştu.

Trabzon spor'u birlikte şampiyon olacağı günlere taşıyacaklarını ifade eden Başkan Usta, şunları söyledi

Çocuklar inanın bu tiyatroda sizden daha çok heyecanlandım. Duygulandım, hatta gözlerimden ufak ufak yaş geldi. Çünkü Trabzon çok önemli bir şehirdir. Trabzon spor sizin itici gücünüzdür. Trabzon spor başarılı olduğunda sizler daha güçlü olacaksınız. Sizler bu ülkeyi şekillendirecek olan geleceğimizsiniz. Ben de sizin gibi bu sıralardan geçtim. Bu şehirde, köyde ilkokul okudum. Benim hayalim doktor olmaktı, oldum. Kulak, burun, boğaz doktoru olmak istiyordum, oldum. Gençler, ülkemize katkı yapmak için çok çalışmalıyız. Hastaneler kurdum, sonra Trabzon spor'a başkan oldum. Trabzon spor başkanı olarak sorumluluklarım var. Birlikte bu takımı yeniden şampiyon olduğu günlere çevireceğiz. Sizden aldığımız güçle takımımızı yeniden şampiyonluklara taşıyacağız.

FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR

Trabzon spor'un futboldan daha öte bir kulüp olduğuna dikkat çeken Usta, açıklamalarını şöyle sürdürdü

Yarın Galatasaray ile maçımız var. 41 bin 461 kişilik stadımız var ve Galatasaray maçı öncesi biletler tükenmek üzere. Sadece 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon'da büyük bir şölen var. Muhteşem bir stat, 41 bin kişilik taraftar arkamızda ve güvendiğimiz bir takım var. Bu taraftarların 10 bini şehir dışından geldi. Bu insanlar şehre ekonomik anlamda da katkı sağlayacak. Yani Trabzon spor sadece bir spor kulübü değil. Ayrıca şehrimize katkı sağlayan büyük bir camia. Trabzonspor futboldan daha öte bir kulüptür. Futbol da sadece futbol değildir. Bizi bugün buraya getiren bordo mavidir. Bordo maviyi ve Trabzonspor'u bugüne getirenlere, emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonspor'a emek verip aramızdan ayrılanlara da, 'Allah rahmet eylesin' diyoruz. Futbol bir cazibedir. Ama biz futbolun yanında temel ahlaki ilkeleri konuştuk. Sporun Fair-Play dediğimiz biz ruhu var. Spor sayesinde burada konuştuğumuz temel ilkeleri sakın unutmayın. Unutursanız Bordo Maviye ihanet etmiş oluruz.

Başkan Muharrem Usta, etkinlik sonunda minik öğrencilerle fotoğraf çektirdi, Trabzonspor futbol takımının posterini dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Usta Galatasaray Kadir Özcan Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title