Haberler

Trabzonspor Başkanı: "Rahat Bırakılsaydık Şampiyon Olurduk"

Trabzonspor kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu sezon bizi rahat bıraksaydılar, bütün şansızlıklar bizi bulmasaydı, en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi" dedi.

Trabzonspor kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu sezon bizi rahat bıraksaydılar, bütün şansızlıklar bizi bulmasaydı, en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi" dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Türkiye Spor Yazarları Derneği Şubesi Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Trabzonspor'un son 2 sezonda Avrupa'da başarılı sonuçlar aldığını dile getiren Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Trabzonspor, önceki yıllarda Videoton takımına 180 dakika gol atamadan Avrupa'dan elendi. Görevimizdeki 2 sezonda tarihimizde ardarda 2 defa gruplara kaldık. Birinde Juventus ile karşılaştık, hakem oradaki maçta bizi perişan etti. Napoli maçına da sakatlıklar nedeniyle 13 oyuncuyla çıktık, sadece 2 yedeğimiz vardı."

"HAKEM HATALARI MANŞETE TAŞINMIYOR"

Hakem hatalarının ulusaly gazeteler tarafından gündeme getirilmediğini, bu sorunu yerel medyanın ele alması gerektiğini vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, şike sürecine değinirken de şunları söyledi:

"Bir sürecimiz var. Herkes, bunu dile getirmiyorsunuz, diyor. Evet getirmiyoruz. Hukukçularımız iyi çalışıyor, bunun semeresini yakında göreceğiz. Önümüze o konuyla ilgili farklı yaklaşımlar da geliyor. Bu bizim namus davamız, her zaman söylüyoruz."

"ONUR KALEDE OLSAYDI FARKLI OLURDU"

Şanssızlıklarla karşı karşıya olduklarını, bir takımda bu kadar sakat oyuncu olmaması gerektiğini, ligin ilk yarısında kaleci sorunu yaşadıklarını hatırlatan Başkan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onur sakatlanmadan önce kaledeyken 8 maçta 4 gol yedik. O kalede olsaydı, bugün Trabzonspor burada mı olurdu? Hakan'ın ikinci yarıdaki performansı, ilk yarıda olsa burada mı olurduk? 90 dakikadan sonra Kasımpaşa maçında gol yedik. Yenmemiz gereken Gaziantepspor maçını kaybettik. Bu 2 maçta 5 puan kaybetmesek 48 puanımız olacak ve Trabzonspor için şampiyonluktan bahsedilecekti."

"TEK DERTLERİ BENİM GİTMEM"

Başkan Hacıosmanoğlu, ligde kalan 9 haftada çok şeyin değişebileceğini de ifade ederken de şöyle dedi:

"2 haftada 5 puan alsak, farklı yerdeydik. Art niyetli insanlar, (Hacıosmanoğlu başarısız. Gitsin, burada durmasın da ne olursa olsun) diyenler ortaya proje koymalılar. Sadece, (Ben adayım, geldim mi burayı kurtaracağım) dememeliler. Biz burayı namusumuz gibi görüyoruz. Gittikten sonra gelen adam bizden önceye de sonraya da bakar. Tek dertleri Hacıosmanoğlu gitsin. Hacıosmanoğlu siz gitsin dediğiniz zaman gitmeyecek ki. Bunu diyen adamlar belli bir zümre. Yürekleri varsa benimle Trabzon sokaklarında gezsinler. Bakalım kim kimi seviyor. (Ben sana oy vermedim ama yapılanları gördüm, sana oy vereceğim) diye sayısız mesajlar alıyorum."

"BEN DE HAZMEDEMİYORUM"

Başkan Hacıosmanoğlu, ligde bulundukları konumla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Bu kadar olumsuzlukları yaşamış 43 puanlı Trabzonspor'u kim arzu eder ki? Ben de bu kulübün bir taraftarıyım. Ligde 43 puanda olmasını ben de hazmedemiyorum. Hazmedememek, eleştirmek farklı bir şey ama haksızlık yapmak başka bir şey. Yukarıda Allah var, yazık günah değil mi? Takımın kalecisi sakatlandı, olmayacak goller yedi. Onur ile 4 gol yedik sonra 8 haftada 22 gol yedik."

"TARAFTAR SEVMESE FORMASINA BENİM İSMİMİ YAZDIRMAZ"

Sokağa çıktıklarında sağduyulu insanlar gördüğünü anlatan Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin neresine gidersem gideyim, bunu görüyoruz. Rakiplerimiz olan 3 kulüpte var mı başkanın dereceye girdiği bir kulüp. Trabzonspor, taraftarı alıyor. 7000 Hacıosmanoğlu, forması satılmış. Benim de haberim yoktu, geçen hafta söylediler. Taraftar alıyor, formanın arkasına yazdırıyor ismimi. Bizi bu insanların sevgisi tutuyor. (Koltuk sevdası mı var?) diyorlar, (Niye gitmiyor?) diyorlar. O insanların sevgisi olmasa niye duralım ki burada?"

SANŞSIZLIKLAR OLMASAYDI

Başkan Hacıosmanoğlu, görevde 2 yılı geride bıraktıklarını vurgularken de sözlerini şöyle sürdürdü:

"2 senede nelerle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Karşılığını sahada almamız lazım. Yeni kurulan takım hiçbir zaman şampiyon olmaz. Bunu herkes biliyor. Bu sene bizi rahat bıraksaydılar, bütün şansızlıklar bizi bulmasıydı bu sezon en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi. Öyle de kadromuz vardı. Bakıyorsunuz kadroda halen 4-5 sakat var. Aytaç'ı yeni aldık, gelecek yıl Türkiye'nin en iyi ön liberolarından olacak. Geldi, tarak kemiğini kırdı. Deniz, ligin ilk maçında sakatlandı. Sakatlanmasıydı kim bilir bu sezon neler yapardı bizde."

"GELECEK SEZON FIRTINA GİBİ TAKIM OLACAK SAHADA"

Futbolcuların karakterli olduğunu vurgulayan Başkanı Hacıosmanoğlu, bu konuda şunları söyledi:

"Bu iskelet bir takım. Eksik mevkilere 4-5 oyuncu koydun mu önümüzdeki sene bu takımı kim tutacak? Kimse tutamaz ki. Bu nasip işidir. Cenab-ı Allah başkanlığı nasip etti, süresini de o tayin edecek. Hocamız, 2011'de şampiyon olan kadronun temellerini o atmıştı, o hazırlamıştı. Yine aynı şekilde çalışıyor. Allah nasip ederse önümüzdeki sene fırtına gibi bir Trabzonspor başlayacak. Bu seneden de umudumuzu kesmedik. 9 hafta var. Çok şey değişir."

Başkan Hacıosmanoğlu, son olarak teknik direktör Ersun Yanal ile görüşeceği şeklinde basında çıkan haberlere ilişkin ise, "Devamlı görüşüyoruz. Takımın başkanı, hocasıyla belli sürede mi konuşur?" yorumunu yaptı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title