Haberler

Trabzonspor Başarıya Odaklandı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni bir teknik direktör, yeni transferler, yeni bir statla yeni sezona başlayacaklarını, camianın da desteğiyle başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni bir teknik direktör, yeni transferler, yeni bir statla yeni sezona başlayacaklarını, camianın da desteğiyle başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA ile yaptıkları anlaşma nedeniyle bütçe disiplinine uymaları gerektiğini ancak bunun transfer yapamayacakları anlamına gelmediğini belirterek, "Takıma direkt katkı sağlayabilecek 6-7 oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Taraftarımız bize güvensin. Oyuncu izleme ekibimiz, hocamız gece gündüz çalıştı ve bu konuda büyük mesafe aldık. İnşallah bu kadar olumsuzluğa rağmen mücadele edecek savaşacak bir kadro ortaya çıkaracağız." dedi.

Takımda iç transferi kısa sürede çözmeyi planladıklarını aktaran Çubukçu, " Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Akakpo'nun transferiyle ilgili görüşmeleri bu hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz. Bu oyuncularla ilgili sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz. İç transferi çözdükten sonra dış transferde de beklenen adımları atmaya başlayacağız." diye konuştu.

Ahmet Çubukçu, transfer konusunda sabırlı olunması gerektiğine vurgulayarak, "Kimse merek etmesin. Herkesin beklediği, istediği bir kadro için uğraşıyoruz. Ciddi temasta olduğumuz oyuncular var." ifadesini kullandı.

"Yollarımızı ayıracağımız isimler olacak"

Çubukçu, yabancı oyuncuların yanı sıra takımda bazı yerli oyuncularla da yollarının ayıracaklarını söyledi.

İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Musa Nizam konusunda teklifler aldıklarını anlatan Çubukçu, "Kamp kadrosunda yer almayacak bu oyuncularla ilgili görüşmeler var. Gelişmelere göre bir değerlendirme yapacağız. Yerli ve yabancı oyuncu olmak üzere yollarımızı ayıracağımız isimler olacak." şeklinde konuştu.

"23 Haziran'da takım toplanacak"

Ahmet Çubukçu, takımın 23 Haziran'da Trabzon'da toplanarak sağlık kontrollerinden geçmeye başlayacağını belirtti.

Yardımcı antrenörlerin 21-22 Haziran'da Trabzon'da olacağını ifade eden Çubukçu, şunları kaydetti:

"23 Haziran'da sağlık kontrollerinden sonra Trabzon'da çalışmalara başlayacağız. 1 hafta antrenmanın ardından da 3 Temmuz'da takım Slovakya kampına gidecek. Bu kampta genç oyuncular ağırlıkta olacak. Hocamız da bu oyuncuları görmek ve buna göre değerlendirme yapmak istiyor."

Çubukçu, ilk kampa oyuncu transferinin de yetişebileceğini vurgulayarak, "Bazı oyuncularımıza teklifler var. Bu tekliflere göre belirlenen oyuncu transferlerini gerçekleştirebiliriz. Gelişmelerin ardından planladığımız transferlerin bir kısmı ilk kampa katılabilir." diye konuştu.

"Camiamız ile yola çıkacağız"

Çubukçu, geride kalan sezonun izlerini silmek istediklerini belirterek, "Yeni bir teknik direktör, yeni transferler, yeni statla yeni sezona başlayacağız. Camianın desteğiyle hep beraber başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Şimdiden heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Tüm camianın kenetlenmesi gerektiğini anlatan Çubukçu, "28 Haziran'da gemide bir iftar yemeği vereceğiz. Trabzonspor'da görev yapmış, eski başkanlar, yöneticiler, camianın önde gelenlerini iftara davet edeceğiz. Hep birlikte olmak, hep birlikte başarmak istiyoruz." diye konuştu.

Çubukçu, hafta içerisinde İstanbul'da bir taraftar derneğinin iftar yemeğinde yaptığı konuşmalarının yanlış anlaşılmaması gerektiğini, herhangi bir gönderme veya ima niyetinin olmadığını vurgulayarak, "Trabzonspor'a hizmet etmiş herkes bizim için çok değerlidir. Bu değerlerin birleşmesiyle inşallah hep birlikte Trabzonspor'u ayağa kaldıracağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Akbaş Mustafa Yumlu Trabzonspor Zeki Yavru Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title