Haberler

Trabzonspor Apollon Limassol Maçından Notlar

Teknik direktör Mustafa Akçay, Polonyalı oyuncu Adrian'ı yedek soyundururken, yerine Soner Aydoğdu'ya görev verdi

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımını konuk eden Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Akçay, Polonyalı oyuncu Adrian'ın yerine Soner Aydoğdu'ya görev verdi.

Akçay, vazgeçemediği isimlerden olan Adrian'ı Apollon Limassol  maçında yedek soyundururken, geçen hafta Eskişehirspor maçında Polonyalı oyuncunun yerine oyuna giren Soner Aydoğdu'yu bu kez gösterdiği performanstan dolayı 11'de görevlendirdi.

Savunmanın solunda son 3 lig maçında görev yapan Kadir Keleş'ten vazgeçmeyen Akçay, stoperde Bamba ve Mustafa Yumlu'ya görev verdi. Aykut Demir yedek kulübesinde yer alırken, Giray Kaçar 18 kişilik kadroda yer almadı.

-Taraftar ilgi göstermedi

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan ve grupta lider olan Trabzonspor, bu maçta da taraftar desteğini arkasına bulunmadı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın özellikle maraton tribününde büyük boşluklar gözlenirken yaklaşık 8 bin taraftar takımına destek verdi. Kıbrıs Rum kesiminden gelen 30 kişilik taraftar grubu ise maçı kapalı tribünde izledi.

-Apollon Limassol yöneticilerine yemek

Trabzonspor  Kulübü, maç öncesi Apollon Limassol Kulübü yetkilileri ve UEFA temsilcisine yemek verdi.

Yemeğe Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Başkan Başdanışmanı Yakup Aslan, Sağlık Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol İbrahimağaoğlu, Köksal Sadıklar, kulüp genel müdürü  Metin Kazancıoğlu ile UEFA Temsilcisi Steven Stride, Apollon Limassol Başkanı Nicos Kirzis ile kulüp yetkilileri katıldı. Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alışverişi yapıldı.

-Apollon Limassol'dan farklı kadro

Apollon Limassol'da, dün basın toplantısında sahaya genç oyuncularla çıkacağını açıklayan teknik direktör Christakis Christoforou, grupta oynanılan ilk maçtaki ilk 11'e göre 7 farklı oyuncuya görev verdi.

İlk maçın kadrosundan Gullon, Konstantinou, Merkis ve Vasiliou olmak üzere 4 oyuncu ikinci maçta ilk 11'de kendilerine yer buldu. Hidi, Roberto, Grigorie, Dananae, Robert, Charalambous ve Kyriakou ise bu maçta 11'de yer almadı.

-Kulüp bayrakları gönderde

Maç öncesi stattaki bayrak direklerine sadece kulüp bayrakları ve UEFA bayrağı çekildi. Bordo-mavili taraftarlara maç öncesi stat girişlerinde Türk bayrakları ve bordo-mavi bayraklarlar dağıtıldı. Taratfarlar, bu bayrakların yanı sıra yanlarında getirdikleri büyük Türk bayraklarını da tribünde açtılar. Karşılaşma öncesi statta Mehter Marşı da çalındı. - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Soner Aydoğdu Mustafa Akçay Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title