Haberler

Trabzonspor'a Burak Yılmaz Bonusu

Güncelleme:

Galatasaray'ın, Burak Yılmaz'ın transferi için Çin'in Beijing Guoan Kulübü ile anlaşmaya varması Trabzonspor'a yaradı. Bordo-mavili kulüp, golcü oyuncunun transferinin yüzde 25'ini kasasına koyacak.

TRABZONSPOR'DA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTI

2009-2010 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a Gökhan Ünal takasıyla Fenerbahçe'den gelen Burak Yılmaz, 2012-2013 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu. Bordo-mavili takımda 2011-12 sezonunda 33 golle gol krallığı yaşayan ve görev aldığı lig maçlarında 55 gole imza atan golcü oyuncu, Trabzonspor'da altın çağını yaşamıştı.

TRABZONSPOR'DAN, GALATASARAY'A GEÇİŞİ ELEŞTİRİLDİ

2012-13 sezonunun başlarında adı Lazio, Lokomotiv Moskova gibi kulüplerle anılan Burak Yılmaz, Lokomotiv Moskova kampına katılmış fakat sözleşme imzalamadan Trabzonspor ile olan sözleşmesindeki madde kullanılarak Galatasaray'a transfer olmuştu. 18 Temmuz 2012'de ise Burak Yılmaz'ın 5 milyon Euro karşılığında ve satışından yüzde 25 pay alır maddesiyle Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olduğu açıklanmıştı.

TRABZONSPOR TARAFTARI GİDİŞİNİ KABULLENEMEDİ

Trabzonspor'da başarılı bir performans geçirmesinin ardından bordo-mavili taraftarlar, Karadeniz ekibinden oyuncunun ayrılışını içine sindiremedi. Galatasaray'ın, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile oynadığı maçlarda oyuncu aleyhine sloganlar atan bordo-mavili taraftarlarla Burak Yılmaz'ın arası açıldı. Burak Yılmaz'ın transferinden dolayı da o dönemin Başkanı Sadri Şener ve taraftarların arası açılmıştı.

DÖRT BÜYÜK TAKIMDA FORMA GİYDİ

Trabzonspor'un satışından yüzde 25 pay alacağı Burak Yılmaz, dört büyüklerde forma giyen isim oldu. Sergen Yalçın'ın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen ikinci isim olan golcü oyuncu dört büyük kulüpte oynadıktan sonra yurt dışına ilk transfer yapan oyuncu olarak da tarihe geçecek.

FORMA GİYDİĞİ TAKIMLARIN TARAFTARLARIYLA PROBLEM YAŞADI

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da oynadığı dönemlerde taraftarlarla zaman zaman yaşadığı sıkıntı yaşadı. Bordo-mavili kulüpten ayrıldıktan sonra Trabzonspor taraftarlarıyla arası bozulan golcü oyuncu, Galatasaray taraftarın da da zaman zaman tepki almıştı.

TRABZONSPOR DA KAZANACAK

Çin Kubülü Beijing Guoan, bonservis bedeli olarak Galatasaray'a 8 milyon Euro ödeyecek. Ancak 8 milyon Euro'nun yüzde 25'i daha önce yapılan anlaşma gereği Trabzonspor'a ödenecek. Böylelikle Burak Yılmaz'ın transferinden hem Galatasaray hem de Trabzonspor kazanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

MehmetMobil-ANDROID:

Adam gibi yazın şunu gs 6 Ts 2milyon alacak diye Gs ye yine 6 çıktı ya lan

11
0
yanıtYanıtla
ka ya Mobil-ANDROID:

ersan 7ye satilirken burak 8e satilir mi. Trabzona fazla para vermemek icin dusuk gostermistir gs bu isleri iyi bilir

6
0
yanıtYanıtla
ahmet kilicMobil-ANDROID:

aksam diledim burak yilmazi 12 milyon EURO ya satmislar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title