Haberler

Trabzonspor 50 Yıl Kutlamaları Başladı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeniden tarih yazmaya hazırlandıklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü'nün 50'nci yıl kutlamaları kapsamında bugün saat 10.00'da Trabzon Atatürk Alanında tören düzenlendi. Bordo mavili kulübün Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, beraberindeki yöneticiler, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, kulübün kurucularından Nizamettin Algan ve taraftarlarında yer aldığı törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törende konuşan Trabzonspor Asbaşkan Ahmet Çubukçu, gurur ve zafer dolu bir tarihin 50'nci yılında olduklarını belirterek, "Bugün yarım asırlık bir çınarın gölgesi altındayız. 2 Ağustos 1967 günü, kentimizin amatör kulüpleri Trabzon'u profesyonel liglerde temsil edebilmek için birleşmeye evet dediler. Trabzonspor, uzun uğraşlar sonucu kuruldu. Kulübümüz bu kendin futbol sevdalısı gençlerinin, yani bizim babalarımızın, amcalarımızın, dedelerimizin elinde büyüdü. ve onların gösterdikleri azim ve mücadele ile kısa sürede Trabzon'un ismini sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya duyurdu. Trabzonspor Anadolu İhtilalinin sahibidir. Şampiyonluk meşalesini Anadolu'ya ilk getirendir" dedi.

"Yeni yuvamızda yeniden tarih yazmaya efsane olmaya hazırlanıyoruz"

Trabzonspor'un geleceğe yürüdüğünü belirten Çubukçu, "Şimdi geçmişinden güç alan bu kulüp, taraftarlarının da desteğiyle geleceğe yürüyor. Yeni yuvamızda yeniden tarih yazmaya, efsane olmaya hazırlanıyor. Karedeniz Fırtınası yarım asırlık mazisiyle 50'nci yaşını kutluyor. Bizler bu anlamlı günde, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak görev başında olmaktan ve daha da önemlisi böyle büyük bir camianın parçası olmaktan ötürü büyük onur duyuyoruz. Sizlerle yaşayacağımız ve Trabzonspor'u beraber taşıyacağımız nice 50 yıllarımız olsun" şeklinde konuştu.

Daha sonra ise Atatürk Anıtı'nın önünde günün hatırasına toplu fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra tören sona erdi.

Etkinlikler, Sülüklü Mezarlığı'nda Kuranı Kerim okutulmasıyla devam ederken, saat 19.30'da Medical Park Stadyumunda başlayacak olan kutlama programında ise, konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile beraber taraftarlara özel sürprizler yapılacak.

Programının ardından saat 21: 45'te Trabzonspor, İspanya Birinci Ligi La Liga'nın güçlü ekiplerinden Deportivo Alaves ile dostluk maçı yapacak. Maçtan sonra stadyumun arka tarafında denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde büyük bir meşale gösterisi gerçekleştirilecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Trabzonspor Ali Sürmen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title